Marek-26 Odesláno 23. ledna 2015 Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Cisco rozhodně v mnoha ohledech neboduje. Ale to už se tady řešilo Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2015 Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Ahoj, dnes jsem od UPS nechal instalovat jednoduchý internet Fiber Power 40 s Wi-Fi modemem. Ovšem modem je na druhé straně bytu a musím zlepšit signál. Modem bych asi nechal na místě na natáhl kabel k Wi-Fi routeru ( např: http://www.suntech.cz/produkt/173359-te ... an-2x5dbi/ ) na druhé straně bytu. Co mám udělat na modemu UPS? Vypnout Wi-Fi? Mód bridge? Pánové jsem v tom lajk a budu rád za každou radu a pokud možno pochopitelně Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. dubna 2015 Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 např: http://www.suntech.cz/produkt/173359-te ... an-2x5dbi/ to je taky apríl, že? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2015 Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 No apríl ne Pro mě končí vše zapnutím NTB a vůbec tomu nerozumím. Nechám si doporučit, co pořídit. Jde mě jen o lepší signál na druhé straně bytu kde se více pohybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. dubna 2015 Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 aha že ses tak pustil do nějakýho např. jako vždy to chce kouknout na rušení kanálů v programu inssider nebo wifi analyzer, pak se to dá nějak řešit Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lou Odesláno 3. května 2015 Sdílet Odesláno 3. května 2015 Zdravím, mám problém který už tu párkrát byl, vždy po několika vteřinách vyskakující ping na online hrách - z nějaké klasiky tohohle modemu 20-70ms na 400ms.. Před půl rokem jsem problém vyřešil nastavením modemu pouze na most a za něj dal svůj tplink, čímž se sice vyřešil problém odezvy, ale na druhou stranu začala padat rychlost downloadu o 70%, řešil to reset cisca do původního nastavení (což nechápal ani velmistr z podpory), ale trvalejší řešení či smysl to nemělo, takže tplink šel pryč a problém s odezvou je tu zas. Zkoušel jsem nápady tady z fóra jako vypnutí FW,logování apod. ale nic nezabralo. Nemáte někdo po ruce nějakou tutovku ? Díky za reakce PS: Jelikož mi mašinka nepípá,nehouká ani nefunguje jako topení, tak bych se rád vyhnul reklamaci, ev. výměně za Technicolor a zkusil vyřešit tenhle nešvar, jelikož riskovat, že mi to UPC vymění za horší shitku to mi přijde zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. května 2015 Sdílet Odesláno 3. května 2015 tak tam vraž jinej tp-link, ne? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lou Odesláno 3. května 2015 Sdílet Odesláno 3. května 2015 To jsem zapomněl napsat, ozkoušeno a výsledek stejný, takže to beru za druhou nemoc cisca...a přijde mi rozumnější řešit odezvu která se přímo týká upc než nějakou nekompatibilitu s vlastním zařízením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. května 2015 Sdílet Odesláno 3. května 2015 Máte ten modem koupený? Pokud ne, klidně to reklamujte, ten technicolor je stejně lepší. A do bridge jde přepnout také. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lou Odesláno 4. května 2015 Sdílet Odesláno 4. května 2015 V pronájmu.Jak jsem už psal, jde mi spíš o to, jestli někdo nemá žolíka v záloze, reklamaci bych se chtěl vyhnout vzhledem k ostatním zkušenostem ať už s Ciscem nebo Technicolor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.