Návštěvník Odesláno 14. prosince 2012 Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 to jsem samozřejmě zkoušel. Dokonce jsem vyzkoušel všechny kanály, ale problém to nevyřešilo. Ale pokud by to bylo rušením, tak by se podle něj měl router automaticky přepínat mezi oběma pásmy, ne? Problém je v tom, že při jakémkoli nastavení se cca po půl hodině, kdy šlape naprosto perfektně, přepne na 20Mhz pásmo a rychlost se blíží 0 a do administrace mě bez restartu nepustí vůbec a to ani přes kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 15. prosince 2012 Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. prosince 2012 Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Tak si ten modem nech vymenit a uvidis jestli to pomuze nebo ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník leammings Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 dostal se mi do ruky cisco EPC 3925 nevím si rady jak nastavit modem pro kabel včetně nastavení počítače stačí napsat v bodech co kde má být nastaveno ... jak pro lamku díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Nerozumím dotazu, ale jestli není modem legálně získaný od UPC a zaregistrovaný na tvou smlouvu, tak ti internet fungovat nebude. Dokumenty ohledně nastavení najdeš zde: http://www.upc.cz/pdf/Internet_Telefon_ ... _navod.pdf http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník leammings Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 ty odkazy jsem už zkoumal ... smlouva je podepsaná už nějaké 3 týdny ... bohužel ne na mě ale na paní domácí ... což asi není překážkou ... divný mi příjde po zapojení kabelu do počítače svítí červeně a ne oranžovozeleně jak sem byl zvyký u ADSL od T-mobilu takže heledám chybu v nastavení modemu a navíc si nejsem jistý s IP ... protože přes konfig mi to vyhazuje pořád 192.168.1.10 což nevím jestli je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. prosince 2012 Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 V PC musi byt nastaveno pridelovani IP automaticky pres DHCP. IP 192.168.1.10 by mohla byt pridelena adresa od modemu, resp. routeru, to by mohlo byt OK, ale vic ti moc neporadim , pac tento mdem nemam. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Ma nekdo k tomuto modemu pripojenu tiskarnu pres USB pro bezdratovy tisk pres wifi? Uvazuji o koupi. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 USB je jen pro servisní účely.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Ale wifi tiskárna připojená k modemu přes wifi funguje Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.