Návštěvník spartan67 Odesláno 10. dubna 2013 Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Ano,prehrani fw byl opravdu celkem fofr,problemy zadny ale s tou sms nebo mailem naprosto souhlasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Groveer Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Dobrý den, potřeboval bych poradit. Včera mi byla aktivována služba Kombi komfort, jejíž součástí je i internet. Digitální televize funguje jak má, dokonce i CA modul. Internet ale bohužel nejde,mám modem Cisco EPC3925, na počítači vše vypadá že je připojeno, dostanu IP adresu, dokonce mi to ukazuje že je připojení pomocí protokolu IPv4 funguje. V prohlížeči mi stavová lišta ukazuje že načítá tu a tu stránku a po chvíli to spadne. Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Není možný že to zase špatně zadali do systému??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 jestli nejdou stránky, tak co jiný dns? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 No spis bude problem s internetem, ze od routeru dostanes IP adresu jeste neznamena, ze router je pripojen k netu, zavolal bych na infolinku UPC a poresil to s operatorem, je mozne ze modem treba jeste neni prihlaseny do systemu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 No na modemu svitej vsechny diody co podle manualu maj, ale myslim si ze zase to nedali do systemu jako je u UPC zvykem. Takze od patku platim sluzby ktery nejdou.....umelci...driv to technik zapojil a neodesel dokud to neslo, dneska rekne ze to pujde do 40minut a jde (( tak nezbejva nez si pockat do pondelka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Proč až do Pondělka ? Když podle http://www.upc.cz/klientske-centrum/kontakt/ tam jsou i v sobotu i v neděli Dneska mají nějaký dobrý den, protože přišel 2x e-mail od nich a pak ještě dokonce volali (PS: Nově chodí e-mail, kde Vám příjde potvrzení o obdržení platby) Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. dubna 2013 Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Pokud sviti vsechny kontroloky co maji, tak bude nejspis problem jinde, ale stejne tam zavolej. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2013 Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Dobry den, taky bych potreboval poradit. Mam EPC3925 a mam s nim jeden docela otravny problem. Latence kolise, ale jenom jednou za cca 30-60 sekund. Ping bezne +/- 20ms, ale jednou dvakrat do minuty nekdy az 4000 ms. To uplne znemoznuje pouzivat sluzby, napr streaming, hrani her, skype, videohovory. Mal s tym nekdo podobny problem? Co zkusit? (vypnul jsem ho na 2 dni, zkousel jsem jinej pc, vysledek stejny) Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. dubna 2013 Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Zkus v routeru vypnout funkci IP flood detection, pripadne cely firewall, treba to pomuze. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2013 Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 dobry den, Chtel bych se zeptat jeatli nekdo neresil moznost zesileni signalu Treba i ne uplne oficialni cestou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.