tomus Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 To co rika Marek-26 bude pravda, otazkou ale je jak se to bude resit za 2 roky az skonci zaruka, ale za tu dobu, uz sluzby UPC muzou fungovat klidne uplne jinak. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Nepřu se, ale nikde jsem takovou garanci nenašel. Pokud tomu tak skutečně je, tak stačí dát odkaz, kde se UPC k tomuto zavazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. května 2012 Sdílet Odesláno 24. května 2012 Podle tohoto webu IPv6 nepodporuje. Zkoušel jsem k tomu na wifi připojovat ntb s win7 64bit a mám stále výpadky. Po odškrtnutí IPv6 z nastavení adaptéru ntb se to trochu zlepšilo, ale pořád žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. května 2012 Sdílet Odesláno 24. května 2012 jestli podporuje nebo nepodporuje ipv6, to je záležitost firmwaru, takže v klídku Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. května 2012 Sdílet Odesláno 24. května 2012 Docsis 3.0 uz podle specifikace IPv6 podporuje , vcetne tohoto routeru, ale jak rekl Slamb, je to nejspis zalezitost aktualne pouzivaneho firmwaru a jeho nastaveni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. května 2012 Sdílet Odesláno 25. května 2012 Dobrý den chtěl bych se zeptat co můžu připojit k USB3.0 na modemu zkoušel jsem HDD 1TB ale TV LG LM760S přes wifi ho nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 25. května 2012 Sdílet Odesláno 25. května 2012 Je to USB 2.0 a nemůžeš tam připojit nic. Je to jen pro servisní účely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. května 2012 Sdílet Odesláno 25. května 2012 V návodě EPC3925 píší: usb port pro připojení vybraných klientských zařízení tak nevím jak to myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 25. května 2012 Sdílet Odesláno 25. května 2012 Prostě se smiř s tím, že je to zablokovaný a je jedno co píšou v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. května 2012 Sdílet Odesláno 25. května 2012 stejně jako podpora ipv6, tak i funkce usb sou záležitostí firmwaru Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.