tomus Odesláno 8. července 2013 Sdílet Odesláno 8. července 2013 V prvni rade bych zkusil vymenit sitovy kabel, kdyz to nezabere tak reklamace. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2013 Sdílet Odesláno 9. července 2013 Mám podobný problém. Najprv som podozrieval Widle, ale po reštarte to pokračovalo. Potom som si všimol, že to robí, keď zabudnem vypnúť pc a nechám ho len uspať. Ale na tom kábli bude možno tiež niečo, bude, lebo po novom som presťahoval PC a chýbali mi tak 2m, tak som to riešil spojkou a potom sa začali problémy. Bohužiaľ potvrdiť na 100% to nemôžem, lebo pred tým som používal router PC len týždeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 9. července 2013 Sdílet Odesláno 9. července 2013 Sitovy kabel jsem vymenil jako prvni,protoze jsem byl vetsne bez netu.Uvidime jak casto to bude delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. července 2013 Sdílet Odesláno 9. července 2013 Mám podobný problém. Najprv som podozrieval Widle, ale po reštarte to pokračovalo. Potom som si všimol, že to robí, keď zabudnem vypnúť pc a nechám ho len uspať.. Tohle spis souvisi s tim uspanim PC, uz to tady myslim nekde resilo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. července 2013 Sdílet Odesláno 10. července 2013 Taky mi to občas piská, ale nějak to neřeším, teď poslední dobou zas ne. Stačilo restartnout modem a už to přestalo pískat. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masscream Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Rád bych se zeptal, jaká je Vaše zkušenost se statickým přiřazováním IP adres DHCP serverem. Jak tu už někdo psal, DHCP server na tom s vybaveností není nejlíp, stejně jako celý firmware, který je UPC-degenerovaný. Rád používám statickou IP, protože v případě port forwardingu nemusím za každou změnou IP měnit nastavení. Přístup tohoto zařízení k této funkci je velice zajímavý. Přiřadím IP např následovně podle MAC: 192.168.1.10 Kočka-PC 192.168.1.11 Pes-PC-Wired 192.168.1.12 Pes-PC-Wireless 192.168.1.13 Papouch-Wireless okamžitě po uložení nastavení přiřazování IP funguje výborně, pak se začne s*át následovně: 1)Modem má sklerózu - jeden a pozvolna více až všecky položky časem vypadnou z listu nastavení a upadnou v zapomnění 2)Ty které vypadnou např. Pes-PC-Wired, dostanou IP adresu Kočky (1. ip v rozsahu), pokud nemá zapnutý PC, vídím v seznamu potom 2x stejnou IP, jednou reserved pro kočku a druhou assigned pro Psa 3)Vypadená IP adresa může dostat i zcela novou IP po všech rezervovaných 3)Tyto prohřešky se vyskytujou prakticky v libovolných kombinacích, takže by jeden řekl, že router nemá v sobě tišťáky, ale 110 letého dědečka, který ani neví kde má žuby Dost pochybuju, že by to byl standardní bug firmy Cisco v zařízení, které tržní cenou nepatří zrovna do největších šmejdů o značce nemluvě. Nedal by se ten UPC firmware nějakým způsobem vydrbat ven a nahradit ho originálním? Otázka je pak, zda-li by modem potom fungoval v našem národním prostředí. Nikde jsem nenašel odkaz ani na orig. firmware ani na ten UPC, který by se případně šiklo re-flashnout nebo aktualizovat. Verze je epc3925-ESIP-12-v302r125572-130412c_upc . Děkuji za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 detail - jak bys tam ten firmware chtěl dostat? když už bys čistě teoreticky objevil novej způsob, jak ho tam dostat, jak bys tam pak nacpal původní, když bys zjistil, že ten novej nefunguje? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masscream Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Eh, vzhledem k tomu, že tenhle model evidentně něco jako firmware update ze standardních možností nastavení nenabízí, předpokládám kabelem přes USB port třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 já myslel, že ten port je vypnutej, už neni? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masscream Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Jasně port je vypnutej a když technici Cisca chcou provést update, nejspíš vytisknou zdroják, scartujou a párátkem ho napíchaj do těch dírek v case. Nějaká jiná, kvalifikovanější zkušenost, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.