Pepe Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) Takze dneska probehla vymena,tak jsem zvedav jak dlouho to pujde Jestli si ho vyměnoval kvůli pískání, tak ti přeju hodně štěstí, já už ten modem vyměnoval 2-3x a stále to píská Doufám, že to opraví připravovaný firmware Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem Návštěvník Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 No piskani a kdyz piskal tak nesel samozrejme,tak uvidime-prvni rano a jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 11. srpna 2013 Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojit notebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy Dnes mě dnes zapískal po restartu funguje, to nebude vada HW Cisca, ale nýbrž toho prasáckého firmware,který tam je, řekl bych Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojitnotebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ? dakujem Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven. tak nastavene je wpa alebo wpa2 a kodovanie je TKIP + AES a vysielaci kanal nvm ci to je to co potrebujes ale je tam B/G/N mix, povolene 2.4GHz sirka 20 MHz a standartny kanal je auto dufam ze je to to co ste potrebovali vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Standartny kanal zkus z rezimu auto prepnout na nejaky jiny nejlip volny kanal (zjistis pomoci programu inSSIDer), snad to pomuze, kdyz ne tak zkus docasne vypnout sifrovani. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Tam se nedá nastavit N-only? Zbytečně dávat režim b/g/n, když všechna zařízení podporují N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 a šířku kanálu na 40 MHz Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.