Beris Odesláno 11. září 2013 Sdílet Odesláno 11. září 2013 Zdravím. Už se to tady jednou řešilo,ale chci se zeptat,jestli někdo vyřešil problém se samovolným vypnutím 40MHz kanálu po určité době(po několika minutách) a s tím spojené zpomalení rychlosti wifi na polovinu.Cisco pak zůstane pouze na SD kanálu až do dalšího restartu.Typoval bych,že je to taky problém firmwéru.A zkoušel jsem různá nastavení kanálů s pomocí Inssideru,takže žádným zarušením to není.Připojený router za Cisco bez problémů drží Standart+Wide.Můžete to někdo otestovat,jestli je to věc jen mého Cisca a mám jít do reklamace.Dik Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 (upraveno) Tak u mne dnes byl technik a po sdeleni meho problemu na me koukal jak na Jezise(ale byl v pohode),ze takovy problem jeste nevidel a ,ze jsem v Chebu jedinej kdyz jsem mu predvedl co ten modem dela(spis nedela) tak koukal a vrtel hlavou.Po dohode zajel pro jistotu pro novej modem a to technicolor tc7200 (puvodne opet chtel dat novy Cisco) .Takze ted uvidime jestli budou reklamace pokracovat nebo uz na potreti bude vse jak ma bejt Upraveno 17. září 2013 uživatelem Masaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 Já zatím s Technicolorem problém teď nemám, měl jsem ho kdysi, teď už ne Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superpepino Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 Je pravda, že Cisco, na rozdíl od Technicoloru nezvládá současnou rychlost 240 Mb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. září 2013 Sdílet Odesláno 21. září 2013 no vypadá to tak Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 No ohlende me-modem zatim slape,nechal sem si zvednout tarif na 120+ (kdyz uz to je jen o 6kc drazsi za mesic ) ale nejak ta rychlost neodpovida viz priloha.Pritom upload je v norme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2013 Sdílet Odesláno 22. září 2013 a co třeba testovat přes ftp.upc.cz? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raji Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 No ohlende me-modem zatim slape,nechal sem si zvednout tarif na 120+ (kdyz uz to je jen o 6kc drazsi za mesic ) ale nejak ta rychlost neodpovida viz priloha.Pritom upload je v norme Mám to to samé dokonce při tarifu 240 který mi sami zvedli (Cisco EPC3925) Měřím to na těchto stránkách: http://upccz.speedtest.net/ Vypadá to na stejné stránky. Tyto mě byli doporučeny odpovědí technika přes technickou podporu. V úterý přijde technik vyměnit modem, tak pak dám vědět. Edit: spouštět BEGIN TEST Your preferred server - tlačítko vpravo nahoře. Citovat Internet 300 Jiná služba TV Komplet Modem Technicolor, KAON 700 Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Tak je to uplne stejny test jako muj,jen upc to ma na svych strankach zde je jejich test a zde muj na speedtestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. září 2013 Sdílet Odesláno 23. září 2013 Pro zajímavost, teď jsem porovnal obě adresy speedtestů. upccz.speedtest.net má default server Brno, www.speedtest.net pak Prahu (z mé lokality)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.