tomus Odesláno 28. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Aha, tak to jsem zase spatne cetl, to bude neco jineho, asi to souvisi s naladeni downstream kanalu, ta signalizace podle pripojene sitove karty patri k jine kontrolce. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2013 Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Dobrý den, mám od UPC Cisco EPC3925. Snažím se zpřístupnit přes internet některé služby z NAS serveru Synology. Nedaří se mi to. Procházel jsem nastavením NASU i routeru a připadá mi, že všechna nutná nastavení jsou správně (NAS má statickou IP v rámci sítě, port forwarding je nastavený,...) Podezření mám na to, že router mě z internetu do vnitřní sítě v první řadě ani nepustí. Zkoušel jsem různá nastavení firewallu routeru, ale nijak to nepomohlo. Můžu poprosit o nějaké tipy, jak EPC3925 v tomhle ohledu správně nakonfigurovat? Napadá někoho nějaké úskalí, co by mohlo způsobovat problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 11. prosince 2013 Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Zkoušel jsi na Synology spustit službu EZ-Internet? Mám DS213j a pomocí této utilitky se NAS "domluví" s modemem sám. Po spuštění EZ-Internet a spárování NASu s modemem pouze odškrtneš služby které chceš zpřístupnit o poté dojde na modemu k přesměrování příslušných portů. Lze samozřejmě všechno povolit i ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2013 Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Ahoj, díky za reakci - to jsem zkoušel - Synology v tom průvodci nastavením router našlo, vybral jsem příslušné služby. V nastavení routeru, např. v sekci forwardování portů po tom ale nebyla ani stopa. I přesto se ten průvodce v Synology tváří, že to je nastavené a že by spojení mělo fungovat. I v případě, že forwardování portů nastavím ručně (a např. mj. vypnu blokování anonymních requestů z internetu v sekci firewall routeru), se na ty služby zvenku stejně nedostanu. Mám podezření, že je stále něco špatně nastavené, nebo vůbec nenastavené, na straně routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 11. prosince 2013 Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Zkusil bych ještě na modemu ten firewall zcela vypnout. (ještě taková blbá otázka...máš ten NAS píchlej přímo do modemu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2013 Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Tak vyřešeno - problém byl nakonec v špatném pravidle na straně Synology firewallu. Nicméně předávání portů jsem musel na Ciscu nastavit ručně - ten Synology wizard to nenastavil, i když se tvářil, že ano. Každopádně díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2013 Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 zdravím, som zákazníkom UPC a prenajímam si od nich router cisco epc3925. službu, ktorú mi poskytujú zaručuje 50mbit linku, čo je celkom fajn až na to že router sa mi každých 5 minút sám od seba reštartuje. Skúšal som ho dať do továrenského nastavenia no nepomohlo, už neviem čo s tým mám robiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. prosince 2013 Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 český upc má jenom 40 Mb/s, jestli seš ze slovenska, na to je kategorie vedle každopádně co by s tim, reklamace Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. ledna 2014 Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 A co ukazuje signal na http://192.168.1.1/ ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kaplan007 Odesláno 4. ledna 2014 Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Nevíte co může způsobovat výpadky down/up stream kanálů? Obrázek na níže uvedeném odkazu. Je potřeba hard reset zařízení (někdy několikrát) a pak zase naskočí všech 8 down a 3 ze 4 upstream kanálů. http://photo.uloziste.com/?fotka=d70533 ... 135&size=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.