Návštěvník Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 Již brzy nás čeká nový fw na 3925 , a také by tu měla být možnost přepnout do režimu bridge, stejně jako u TC7200, ve kterém je schopný dosáhnout rychlosti FIBER240. V režimu router umí pouze FIBER120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 Zdravím, přijdou vám tyto hodnoty v pořádku? Já bych bohužel moc neřekl... já bych řekl, že je to rozbitý Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník crt33 Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 Zdravím, přijdou vám tyto hodnoty v pořádku? Já bych bohužel moc neřekl... já bych řekl, že je to rozbitý Tak až tak úplnýho vola ze mě dělat nemusíš, je mi jasný, že to není zrovna v normě. Jen mě zajímá čím to asi tak může být, jak to zlepšit a jestli je telefonát do UPC jediný řešení. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 jestli nemáš zničenej kábl, tak jedině vlítnout na upc samozřejmě za předpokladu, že pociťuješ problémy... ty hodnoty sou sice tragický, ale teoreticky by to nějak ještě žít mohlo... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 5. března 2014 Sdílet Odesláno 5. března 2014 Donwstream -12 - +12 dBmv SNR: 36dB a více (bývá 38-41dB) Upstream řekněme 37 - 52dBmV. Jinak může služba vypadávat a většinou je třeba návštěva technika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iguka Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 Cisco EPC3925 - tak jsem dostal tento modem k pronájmu netu 120 mbit, aloe nemůžu se dostat přes 192.168.0.1. Jde to nějak jinak, nebo to má UPC blokováno, abych se v něm vrtal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 místo tý nuly tam máš mít jedničku Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iguka Odesláno 7. března 2014 Sdílet Odesláno 7. března 2014 super, už to valí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. března 2014 Sdílet Odesláno 12. března 2014 Komu po restartu EPC3925 nabehne s novym FW s moznosti prepnuti do bridge ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iguka Odesláno 12. března 2014 Sdílet Odesláno 12. března 2014 Od pátku mám wifi router EPC3925 se 120 Mbit a mám problémy. Podotýkám, že mám kabel zapojen do pc přímo od síťové karty. Rychlost je v pohodě kolem 110 mbit, s tím problém není, ale většinou ráno nebo i několikrát během dne se stává něco neobvyklého. Nejdou načíst stránky, různé stránky se načítají načítají třeba minutu a pak to napíše, že nejde načíst a vypršela platnost. Např. ikonka skypu na liště ukazuje, že je skype aktivní. NO ale třeba do dvou minut je to zase v pohodě a net zase valí v pořádku, případně někdy vytáhnu z jejich routeru napájení a pak to zase jede. V UPC mi zapnuli diagnostiku a žádný problém nevidí. Myslím tedy, že budu mít problém v pc. Zkusil jsem dát nové ovladače na síťovou kartu, zkoušel jsem různé skeny antivirovými programy, spybooty apod. a nic. Předtím na starém jejich modemu jsem iks let neměl problém a teď jsem z toho zoufalý. CO myslíte, poradíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.