Slamb Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 jo, je, tři stránky zpátky se to řeší... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 5. června 2014 Sdílet Odesláno 5. června 2014 Adresu jsem nasel, diky... Mam problemy s wifi modemem. Predtim jsem mel obyc modem od UPC ED2(30Mbit) a k tomu wifi router TL-WR740N, v PC USB adapter TP-LINK TL-WN722N. Nyni jak mi navysili na 40MBit a zmenili za Cisco EPC3925, muj wifi router nepouzivam. Ale nastal problem , ktery neumim vyresit. PC nevypinam, ale uspavam (Suspend to RAM ...S3), po probuzeni mi hleda sit asi 50vterin, predtim to bylo temer ihned- to kolecko na znaku wifi v tray liste jenom probliklo. Nyni je "proskrtle", asi po 15s se objevi kolecko a sit naskoci az po 35s. Nesetakl se s tim nekdo, hledal jsem v nastaveni routru, zda se nejak neuspava, kdyz nedetekuje aktivitu, ale nic jsem nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. června 2014 Sdílet Odesláno 5. června 2014 máš ve firewallu wifi modemu vypnutý ip flood detection? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 5. června 2014 Sdílet Odesláno 5. června 2014 ano defaultne je vypnute- nezaskrtnute...do nastaveni routru krome hesla jsem nezasahoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2014 Sdílet Odesláno 8. června 2014 Adresu jsem nasel, diky... Mam problemy s wifi modemem. Predtim jsem mel obyc modem od UPC ED2(30Mbit) a k tomu wifi router TL-WR740N, v PC USB adapter TP-LINK TL-WN722N. Nyni jak mi navysili na 40MBit a zmenili za Cisco EPC3925, muj wifi router nepouzivam. Ale nastal problem , ktery neumim vyresit. PC nevypinam, ale uspavam (Suspend to RAM ...S3), po probuzeni mi hleda sit asi 50vterin, predtim to bylo temer ihned- to kolecko na znaku wifi v tray liste jenom probliklo. Nyni je "proskrtle", asi po 15s se objevi kolecko a sit naskoci az po 35s. Nesetakl se s tim nekdo, hledal jsem v nastaveni routru, zda se nejak neuspava, kdyz nedetekuje aktivitu, ale nic jsem nenasel... Něco podobného jsem kdyzi řešil. Po probuzení má síťovka problém se dohodnout na rychlosti - je vidět jak poblikavá link na síťovce i modemu. Zkuste tohle viewtopic.php?f=1&t=3997&start=60#p63933 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 8. června 2014 Sdílet Odesláno 8. června 2014 Bohuzel, to neni muj pripdad- ja pouzivam WIFI a ne sitovy adapter... Ale jak se kounul na ten obrazek, skusil jsem zakazat ve spravci zarizeni sitovku a nejaky microsoft virutal wifi a opravilo se to diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peterblack Odesláno 12. června 2014 Sdílet Odesláno 12. června 2014 IP Address Pass-through - takže může fungovat jako úplně obyčejný modem, když vypneš wifi a nastavíš MAC nějakého jiného routeru, připojeného kablíkem. povedlo se Vám to někomu rozchodit? zkousel jsem nastavit na Ciscu Bridged Only a na wifi routeru pripojenem do nej jsem nastavil CM MAC mojeho aktuálního modemu ale nefungovalo to asi i u Bridged modu UPC kontroluje MAC modemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 12. června 2014 Sdílet Odesláno 12. června 2014 Mám zato, že UPC nekontroluje MAC už léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lumca Odesláno 13. června 2014 Sdílet Odesláno 13. června 2014 Minimálně od roku 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peterblack Odesláno 13. června 2014 Sdílet Odesláno 13. června 2014 Takže si můžu měnit modemy jak chci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.