Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 Mmnt..tzn, že pokud zapnu 5GHz pro ntb dcer aby to měli rychlejší se streemováním videí a jejich věčným chatováním, že si pak nepřipojí mobily které (jak předpokládám) n-kovou rychlost nezváldají...v manuálu co jsem pristudoval se dá zapnout automatika pokud se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Jestli máš na mysli automatické přepínání rychlostí B/G/N, tak to nemá s vysílací frekvencí 2,4 nebo 5GHz nic společnýho... 5GHz bývá, obzvláště v hustých zástavbách méně zarušená, ale na některých routerech/modemech může mít menší dosah, vzhledem k použitým anténám od výrobce, protože tam dávají antény optimalizované na 2,4GHz. Dodatek: s většinou mobilů se na 5GHz opravdu nepřipojíš. Má gigabitový porty a upravený firmware dodává přímo UPC. Antény má vestavěné a myslím, že 2 . Upraveno 27. června 2012 uživatelem Dandys74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 jo pardon, popletl jsem si to..odpovíš mi i na mou první otázku když se v tom tak orientuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 Není lepší vzít od UPC jenom kabelový modem a router koupit svůj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rudash Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 proč mít v zásuvce 2 krabice, když to umí jen jedna? proto to tak řeším..jinak bych bral první dualband router..ted jen řeším jak poznám, že na něm běží obě frekvence najednou 2,4 i 5 GHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 To nepoznáš nijak, protože obě najednou ti nepůjdou nikdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 Znovu se zeptám: Zajímá mě jakou to má rychlost LAN. Je to 100 a nebo giga ? Má vůbec Cisco EPC3925 antény ? Na žádné z fotek jsem antény neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 A já znovu a naposled odpovím... Má gigabitový porty a upravený firmware dodává přímo UPC. Antény má vestavěné a myslím, že 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 Díky...firmware jsem hledal ale žádnej jinej než od cisco přímo pro providera není..budu ještě víc hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rudash Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 To nepoznáš nijak, protože obě najednou ti nepůjdou nikdy... http://www.alza.cz/netgear-wndr3800-n600-d266233.htm tenhle třeba umí obě frekvence najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.