Snah Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Ahoj,zkoušel jste někdo nastavovat Guest Network v menu Wireless? Myslel jsem, že to nastavím jako wifi pro návštěvy, ale nějak se mi nedaří, sice nastavím na Enable, ale wifi nevidím. Mám stejný problém. Tipuji to na konflikt s jejich Wi-free. Dal bych za to krk, že tato položka (Guest Network) tam do zapnutí Wi-free u mě na modemu nebyla. Navíc se po restartu modemu samo u Hostovské sítě zrušilo Enabled. Schválně jsem požádal o zrušení Wi-free, tak uvidím, jestli tato položka pak začne fungovat nebo úplně zmizí. Tak i po zrušení Wi-Free hostovská síť nefunguje a po restartu modemu se sama v nastaveni vypne. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2016 Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Zdravím,V poslední době se u modemu objevil další problém. Nemá někdo podobnou zkušenost? Mám na routeru připojeno několik wi-fi zařízení a u tabletu se stává ze se mi stránky načítají normálně ale často se stane ze u protokolu https trvá načítání i několik minut. Přitom ping na https stránky normálně jede. A i ostatní stránky jedou v pohodě. Pak pomůže odpojit se od wi-fi a hned se zas připojit a najednou https stránky naskočí. Zas ale jen na pár minut. V administraci routeru mám všechno vypnuté chtěl jsem ještě vypnout QOS a když jsem to udělal tak se router nemůže připojit do wi-fi vůbec a hodí mi hlášku ze je problém s autorizací. Když si qos zapnu zase se připojím do wi-fi, nicméně problém se stránkami https přetrvává. Problém s https se mi však objevuje i u jiných zařízení. Díky Ahoj, mám úplně stejný problém. Nemáte někdo řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PV Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 Od včerejška mě UPC převedl na službu 100/10 mbit. Nicméně na wifi u tohoto modemu nedostanu víc jak cc 36 mbit. Víc tento modem přes wifi nedá? Nebo mám někde špatně nastaveno? Ve wifi mám nastaveno N-Only, ikdyž jsem dával B/G/N mixed a široký kanál tak jsem pořád max uvedených 36 mbit. Síla signálu je perfektní zahlušení pásmem to nebude. Na Lan kabelu to normálně 100/10 mbti jede.... díky za případné reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tohle se tu řeší každý týden, záleží na spoustě faktorů, bez dalších detailů - ano tato rychlost je OK. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 No, 36 je přeci jenom málo. Jakou máte WiFi? Jestliže podporuje jen N150, pak se o moc víc nedostanete, ale o kousek by to ještě mělo jít. Indikace síly signálu ve win nic neříká o zarušení pásma Použijte třeba program inSSIDer (pro PC se systémem win) nebo WiFi Anylyzer (pro telefony s Androidem) pro náhled na obsazenosti kanálů. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 No já mám N150 v notebooku a přes 40 Mbit je z říše snů, ono záleží i na provedení antény, proto bez dalšího nelze říct jak moc to je či není OK. V pásmu 2,4 GHz toho běhá daleko víc než jen wifi včetně mikrovlnek, na zjištění množství rušení je potřeba spektrální analyzátor. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PV Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jedu na wifi přímo z Cisca 3925. V okolí cca 5 wifin, každá na jiném kanálu, než mám já. Sílu signálu v Inssideru mi to ukazuje RSSI kolem 60. Na všech zařízeních to je stejné. Ať se jedná o NTB či smartphone, víc jak cca 36 nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 To, že je každá na jiném kanálu zas tak moc neznamená ony se ty kanály vzájemně překrývají. Jaký máte NTB a jaký telefon? Ať alespoň zjistíme, jaké síťovky v nich jsou. No já mám N150 v notebooku a přes 40 Mbit je z říše snů, ono záleží i na provedení antény, proto bez dalšího nelze říct jak moc to je či není OK. V pásmu 2,4 GHz toho běhá daleko víc než jen wifi včetně mikrovlnek, na zjištění množství rušení je potřeba spektrální analyzátor. Já na 802.11 N-lite dostávám 45-53. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 To někomu na WiFi nestačí 36Mbps? Pokud stahuju, tak stejně jedině kabel to řeší a pokud se courám po netu, tak je i 36 luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PV Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 ntb je HP probook se síťovkou AR9285, mobil je LG G3 - tam bych problém neviděl... právěže ntb nemám možnost ke kabelu připojit. Nebudu tady řešit kabeláž v bytě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.