Návštěvník YABAKA Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 Když nebudeš řešit kabeláž, tak nemá smysl ani řešit rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PV Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 jde o to, že tarif pro to je, modem by to měl dávat, připojené zařízení by to taky měli dávat. Je mi jasný, že 100mbit z toho nevytáhnu, ale jede mi to na 1/3 rychlosti, což mi připadá málo. Já s tím vydržím, ale zajímalo mě, jestli to není nějaká drobnost, třeba nastavení na modemu (transmission rate, CTS protection mode atp. - vše mám nastaveno defaultně) ... kdybys měl sportovní auto, asi bys od něho taky očekával trochu víc než od obyčejné feldy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 zkus se podívat na nastavení síťovky v notebooku. Někdy je ve vlastnostech potřeba povolit šířku pásma 40 MHz. Pak se rychlost zvedne. (vyzkoušeno na HP Elitebook 2560p) Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. února 2016 Sdílet Odesláno 2. února 2016 AR9285 je N150, o moc víc z toho nedostaneš. Ale ty nemáš sportovní auto, máš ten nejzákladnější wifi adaptér co v rámci 802.11n může bejt. Kup si rychlejší adaptér do USB. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2016 Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Zapomněl jsem heslo do routeru. Když ho natvrdo vyresetuju podrzenim tlacitka na 10 sec, co vsechno se vymaze? Pojede pak normalne internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. dubna 2016 Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ano a ano Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lou Odesláno 17. dubna 2016 Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Zdravím všechny, po roce se mi opět objevil mnohokrát zmiňovaný problém - v router modu se modem v různých časových intervalech restartuje, v bridged jištěný tp linkem samozřejmě vše v poho.(tp link je už starší a omezuje mi rychlost, jinak bych to tak nechal) Rok zpátky pomohl úplný reset z podpory (můj úplný reset nezabíral což jsem moc nechápal), nicméně tentokrát to nezabralo... Není někde v nastavení nějakej fígl, nějaká blbina co by to shazovala ? Vím, že můžu požádat o výměnu, ale z toho co si tady vždycky počtu mi vyšlo, že mám doma vlastně docela hodnou a neškodnou mašinku která hezky topí, nepípá, nevrčí a nekašle a tak bych jí chtěl dát ještě šanci Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 18. dubna 2016 Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 dyť ten compal je snad v klidu, ne? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lou Odesláno 19. dubna 2016 Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Tak co přiveze technik to neovlivním, nebo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 20. dubna 2016 Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Lou: Ne, to se nedá ovlivnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.