Slamb Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tolik to nelítá ani Slambovi v obou směrech dohromady. jen počkej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 Tak sme sa dockali aj v UPC SK,doteraz wifi router Cisco EPC3925 ponukali len biznis klientom respektive firmam.Otazka pre ceskych kolegov.Oplati sa do toho ist? http://www.upc.sk/rychly-internet/wifi-router/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 prečo by sa neoplatilo? já ho měl a pohoda... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 Az taka pohoda to asi nebola ked ho uz nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. července 2012 Sdílet Odesláno 4. července 2012 pohoda nebyla s uploadem od upc, tak sem přešel na centrio a tam frčim přes asus rt-n56u Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 14. července 2012 Sdílet Odesláno 14. července 2012 Pár dotazů. Router mám teprve necelý týden z něhož jsem byl většinu mimo domov. Je normální, že manuál je s českým prostředím ale já mám routeru pouze angličtinu ? Je normální, že např nastavení ntp serveru a ddns mám v polích kde se mi zobrazují pouze zástupné hvězdičky a ne znaky ? Je normální, že při nastavení dhcp serveru mohu nastavit pouze mac adresu a přiřazené ip ale už nejde nastavit popist (např. mac-ip-počítač xyz) ? Ptám se abych věděl a nedělal ze sebe troubu když budu volat na help desk upc... díky.. jo a jinak, s předchozím routidlem asus wl-500gp a externí 50 cm anténou se naše holky nedokázali připojit s ntb asus z druhé strany panelákového bytu..slabý signál rušený železobetonem..s tímhle novým routidlem i na druhé straně bytu mají slušný signál na online sledování videí např z youtube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. července 2012 Sdílet Odesláno 14. července 2012 Absence české lokalizace přímo v zařízení je naprosto běžná věc takřka u všech obdobných produktů. Stejně jako to, že mohou být některé funkce (např. NTP server) nastaveny providerem bez možnosti změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 14. července 2012 Sdílet Odesláno 14. července 2012 Mno...angličtina je sice běžná ale když nafotili český manuál s českým prostředím tak bych předpokládal, že čeština existuje.. ntp server a ddns se dá nastavit (routidlo jsem koupil tak bych je poslal do P...kdyby to nešlo) ale místo zanků co nastvuji jsou hvězdičky a tak při složitém hesle se hned dá splést.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. července 2012 Sdílet Odesláno 14. července 2012 Pokud je v manuálu vidět CZ prostředí, tak by lokalizace existovat měla, to je bez debat. Takže zavolat a přeptat se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 18. srpna 2012 Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 Narazil jsem na problém s Cisco EPC3925. Má úplně tupý a základní DHCP. Aspoň jsem nezjistil jak ho donutit být plnokrevný. U Asusu jsem v DHCP zadal IP adresu podle mac a pojmenoval jsem názvem vyhrazené IP (tiskarna, server, dospelaci, ...., mobil moje, atd...) . Při používání DDNS pak jsem z celého světa volal např: "server.xyz.dyndns.info". Cisco je však tupé jak rezavá pumpa na vodu. Můžu v DHCP zadat jen přiřazenou IP podle mac adresy (což je právně) ale nic víc. Nebo mám nastavení jen v nějakém začátečnickém módu. Kdybych tohle věděl tak CISCO nekoupím. Potřebuji plnokrevný DHCP server na vstupu a výstupu. Nebo něco nastavuji špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.