Návštěvník Retiree Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 ...někdo v UPC opravdu chytit za nos a zamyslet se nad tím, že dělají něco asi hodně špatně, když je takhle suplována jejich práce? Měl jsi na mysli nosy těchto pánů a dámy, jednatele UPC ČR? Václav Bartoň, Ing. Petr Procházka, Vladimíra Chlandová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Ano psal, zatim k tomu nedoslo, ale nespis brzy dojde, chystam se sem nainstalovat modul s moznosti zrusit svuj ucet pres mail. Kdo sem už nechodí, tak si asi těžko zruší účet. Myslel jsem třeba zrušit účty podle posledního příspěvku (třeba 3 roky?), ale nemám představu o administrátorské náročnosti akce, takže sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Taky mi přišel 2x. A už mám ručně nastven odběr. PS: Neuvažoval si tuto službu nabídnout UPC ? Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. května 2012 Dnes vyšlo další číslo zpravodaje, pokud ho nemáte objednaný, můžete si ho přečíst zde: newsletter_archive.php?n=2 Pokud vám nové číslo nepřišlo, překontrolujte si prosím zda ho máte skutečně objednaný zde: ucp.php?i=newsletter&mode=newsletters Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MiP Odesláno 15. května 2012 Sdílet Odesláno 15. května 2012 Zpravodaj došel a znovu dík za dobrou práci, kterou děláte místo neschopné UPC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 15. května 2012 Sdílet Odesláno 15. května 2012 Tady by se hodil palec nahoru )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. prosince 2012 Vyslo dalsi cislo zpravodaje, ted uz doufam bude chodit kazdy mesic, pokud vam posledni zpravodaj prisel vicekrat, tak je to vporadku, pokud zpravodaj jeste neprisel vubec, tak snad prijde zitra, je to trochu komplikovanejsi, rozeslat 2500 emailu neni takova sranda jak jsem si myslel. Aktualni cislo si muzete precist i zde: newsletter_email.php?n=2&e=18 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. prosince 2012 Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 ted uz doufam bude chodit kazdy mesic už vidim, jak se s takovym dílem budeš **** každej měsíc skoro bych se o něco vsadil Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Tentokrat se to trochu nahormadilo, takze tech informaci bylo hodne, pristi mesic uz toho bude doufam trochu min Jinak zpravodaj uz mel dorazit vsem uzivatelum ,kteri jsou registrovani zde na foru, pokud nekomu nedorazil, tak to prosim hlaste. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. prosince 2012 Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Mě přišel dokonce 4x Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.