Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

na pausal jim kaslu,to si radeji poridim 802.voice

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

hmm, to by pak bylo good, aspon bych nemusel kupovat za dva litry voip telefon, uz se tesim jak to bude, beda ale pokud tam bude pausal vic nez kilo

Odesláno

to Kleff-trochu si to preber a zapremyslej,telefon si koupis jednou,pausal budes platit porad :wink:

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

VoIP telefon nebude potřeba. Modem, který budete potřebovat k této službě, obsahuje zezadu dva konektory pro klasický telefon, který máte v běžné domácnosti.

Odesláno
telefon si koupis jednou,pausal budes platit porad :wink:

no prave ze jsem si to prebral, u karnevalu zaplatim pausal a pouziju docela novy pevnolinkovy telefon co mam doma, pokud bude pausal 100 tak sou to dva roky nez by se vratila koupe nejlevnejsiho voip founu a to se mi nevyplati a nebudu muset predelavat sit a tahnout nejdriv net do telefonu a pak zase zpet do switche aby si telefon udrzoval volne pasmo, jo a taky mi na switchi dosli porty takze bych musel koupit dalsi abych to mel kam zapojit

nechapu pro nikdo neprodava 6-ti portovy wi-fi router :?

Odesláno

no prave ze neprebral.jak vis,kolik bude pausal?

ok dejme tomu 100 Kč,za 2 roky to mas splaceny a pak?valis zadara :lol:

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Pokud si zakoupite vlastni VoIP telefon, tak je potreba pocitat s tim ze vam to "sezere" jednu IP adresu, u reseni od Karnevalu tenhle problem odpada.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

no prave ze jsem si to prebral, u karnevalu zaplatim pausal a pouziju docela novy pevnolinkovy telefon co mam doma, pokud bude pausal 100 tak sou to dva roky nez by se vratila koupe nejlevnejsiho voip founu a to se mi nevyplati a nebudu muset predelavat sit a tahnout nejdriv net do telefonu a pak zase zpet do switche aby si telefon udrzoval volne pasmo, jo a taky mi na switchi dosli porty takze bych musel koupit dalsi abych to mel kam zapojit

nechapu pro nikdo neprodava 6-ti portovy wi-fi router :?

Ještě, že jsou i routry se zabudovaným Voip - takže ti z toho kouká 1xWan, 3xlan a 2xFXS - můžeš do tostrčit klasický telefon. Dělaj se jak standart, tak i wifi. Odpádá ti tak nutnost další pevné adresy.

Pořídil sem si Linksys WRT54GP2, ale ne u nás kde jsou tyhle routery dvakrát tak dražší... Když vezmu, že jsem se tím pádem odřířl od telecomu, tak už je to těď zaplacený. :-)

Do budoucna mám pořád na výběr, ale když si vezmu, že budou i zákazníci co si u Karnevalu vezmou jen telefoní služby. Tak počítam že ceny Karnevalu budou v telefonii něco mezi Telecomem a internetovými operátory. Ale to se teprv uvidí.

Odesláno

Momentálně asi nemá cenu moc diskutovat o tom, jak to bude, atd. když stejně nebylo ohledně cen za telefonní služby, které bude Karneval nabízet, nic řečeno!

Odesláno

Tomus napsal:...Pokud si zakoupite vlastni VoIP telefon, tak je potreba pocitat s tim ze vam to "sezere" jednu IP adresu, u reseni od Karnevalu tenhle problem odpada...

kdyz pozadas 802,prideli ti pro sluzbu voice privatni IP zdarma.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague