Odesláno 15. dubna 2012 12 let Dnes mám po delší době čas dívat se na televizi a musím konstatovat, že ačkoliv mi všechny přijímače signálu UPC hlásí 100% kvalitu signálu (jak DVB-C, tak DVB-T), tak záseků obrazu a drobného rozkostičkování je až neuvěřitelně hodně - není někde něco rozbité? Obligátní preventivní kontrola vnitřní kabeláže provedena. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. dubna 2012 12 let Jakou zivotnost ma koaxialni kabelaz zakopana pod chodnikem? Ze by uz nastaval cas na upgrade? Co UPC? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. dubna 2012 12 let Dnes mám po delší době čas dívat se na televizi a musím konstatovat, že ačkoliv mi všechny přijímače signálu UPC hlásí 100% kvalitu signálu (jak DVB-C, tak DVB-T), tak záseků obrazu a drobného rozkostičkování je až neuvěřitelně hodně - není někde něco rozbité? Obligátní preventivní kontrola vnitřní kabeláže provedena. Jaké příjimače používáte? Já např. hodně nahrávám pomocí USB DVB-T tuneru na počítači a již několik měsíců se potýkám s problémem nahrávat úplně bez chyb. A také mi samozřejmě příjimače hlásí 100 % kvalita signálu. Co kdyby UPC používalo např. modulaci COFDM (DVB-T) s lepší ochranou proti rušení? Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 16. dubna 2012 12 let COFDM je primárně určena pro terestrické vysílání. Pro kabelovku je určeno DVB-C vysílání z důvodu lepšího využití kapacity kanálu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. dubna 2012 12 let Autor Jaké příjimače používáte? V počítačích mám tunery Hauppauge - a potvrzuji, že nárůst chyb v poslední době je zřetelný, minulý týden jsem si chtěl nahrát Skladiště 13 a ačkoliv 1. a 2. díl byl vysílaný 2x a nahrával jsem ho zkušebně na 3 počítačích, tak ani jedna z těch šesti verzí není bez chyby a to v případě obou dílů a chyby se nevyskytují na stejném místě. Krom toho v posledním měsíci pozoruji časté chyby i v DVB-C přijímačích (Kaon + TV Samsung s CI slotem a kartou), Skladiště 13 se nahrálo s chybami i na Kaonu, SD verze NatGeo taky chyba každou chvilku - no prostě fakt divný. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 22. dubna 2012 12 let Môžu byť poškodené káble. Ja mám káble poškodené na jednom mieste a vyhadzuje mi to JOJ HD.
Odesláno 22. dubna 2012 12 let Autor Můžou, ale nejsou - minimálně ne u mě v domě. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 27. dubna 2012 12 let V počítačích mám tunery Hauppauge - a potvrzuji, že nárůst chyb v poslední době je zřetelný, minulý týden jsem si chtěl nahrát Skladiště 13 a ačkoliv 1. a 2. díl byl vysílaný 2x a nahrával jsem ho zkušebně na 3 počítačích, tak ani jedna z těch šesti verzí není bez chyby a to v případě obou dílů a chyby se nevyskytují na stejném místě. Krom toho v posledním měsíci pozoruji časté chyby i v DVB-C přijímačích (Kaon + TV Samsung s CI slotem a kartou), Skladiště 13 se nahrálo s chybami i na Kaonu, SD verze NatGeo taky chyba každou chvilku - no prostě fakt divný. To je něco co mne neskutečným způsobem frustruje - nemožnost nahrávat úplně bez chyby. Myslíte, že při příjmu ze satelitu je situace podobná nebo je tam signál úplně čistý? Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 27. dubna 2012 12 let U satelitu je to stejná situace. Navíc u některých programů jako třeba Kino CS se mně občas nahraje jenom tma nebo se obraz zasekne.
Odesláno 27. dubna 2012 12 let kostičky frustrují i mne Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.