Návštěvník dejvon Odesláno 16. dubna 2012 Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Čaute , potřeboval bych pomoct s nastavením routeru. mam 60 mb/s net a router má parametry StraightCore WRT-314 2,4GHz a na wifi pouze 54mb/s.Tak bych chtěl aby to aspon jelo přes wifi těch 54, ale jede to jenom 20 .Kdybyb bylo třeba pošlu screeny. Díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. dubna 2012 Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 54/2=27, víc z toho tam/zpátky nevymáčkneš... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. dubna 2012 Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 20 - 25 Mb na Wifi G je maximum, takze vic to opravdu nepojede. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dejvon Odesláno 17. dubna 2012 Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 díky moc a nevíte jak to nastavit na lan , teda jestli pres lan pojede víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. dubna 2012 Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 přes lan by to mělo jet plnejch 63/7, stačí zapojit kábl... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dejvon Odesláno 17. dubna 2012 Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 právě nevim jak to nastavit aby mi to jelo i lan , bo mi to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. dubna 2012 Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 resetuj do výchozího nastavení, to je divný Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dejvon Odesláno 17. dubna 2012 Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 zkusil jsem právě a nic.nevim si s tím rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.