JirkaP Odesláno 3. května 2012 Sdílet Odesláno 3. května 2012 Také se přidávám. A jsem připojen přes O2 - CDMA. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 3. května 2012 Sdílet Odesláno 3. května 2012 Také se na chvilku sekne a zrovna v tu chvilku vidím dole na stavovém řádku, že načítá miniaplikace.blueboard.cz. Alespoň tak se mi chová Firefox. Chrome se tváří jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. května 2012 Sdílet Odesláno 3. května 2012 Zkusil jsem tu anketu na zkousku vypnout, tak hlaste jak se to chova nyni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Tak je u vas najaka zmena v nacitani fora po vypnuti ankety ???? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 U mne to bylo přes celý tento víkend v pořádku. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. května 2012 u mě taky zatim žádnej problém Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 U mě taky načítání ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Tak jsem tu anketu vratil zpet, hlaste pripadne zmeny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 10. května 2012 Sdílet Odesláno 10. května 2012 Sice jde stránku načíst, ale zdržení na BlueBoard je vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. května 2012 a už zase... já se z toho ****** Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.