Odesláno 27. července 2013 11 let Autor Aktualizoval jsem Tapatalk z verze 3.7.1 na 3.9.0, tak me hlaste pripadne problemy a zmeny (nemam to ted na cem otestovat), dik. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Autor Tapatalk ve verzi 4 je již k dispozici, první týden navíc s 80% slevou: http://dotekomanie.cz/2013/08/popularni ... 80-slevou/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. srpna 2013 11 let já mám teda radši klasickou verzi než nějakou mobilní... je to snad v něčem lepší? na mobilních webech pořád něco hledám, takže to dlouho nevydržim a hned přepínám na plnou verzi - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Netřeba zvětšovat písmo, nenačítají se nesmysly (třeba reklamy). Tapatalk je dobrá věc.
Odesláno 1. ledna 2015 10 let Autor Po delsi dobe jsem aktualizoval aplikaci Tapatalk na posledni verzi 4.7.0, slo to trochu ztuha, takze pokud by se vyskytly nejake problemy s funkci fora, nebo teto aplikace , tak prosim hned hlaste. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. prosince 2015 9 let Už dva dny se mi fórum v tapatalk nemečte, tváří se jako prázdné. WP 10 Poslední verze Tapatalk i Tapatalk clasic
Odesláno 11. prosince 2015 9 let Mně na Androidu v pohodě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. prosince 2015 9 let Na iPhone taky v pohodě Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 23. září 2020 4 roky Dnes se nemůžu přihlásit v Tapatalku. Neproběhl nějaký upgrade fóra? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.