tomus Odesláno 27. července 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. července 2013 Aktualizoval jsem Tapatalk z verze 3.7.1 na 3.9.0, tak me hlaste pripadne problemy a zmeny (nemam to ted na cem otestovat), dik. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. srpna 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Tapatalk ve verzi 4 je již k dispozici, první týden navíc s 80% slevou: http://dotekomanie.cz/2013/08/popularni ... 80-slevou/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 já mám teda radši klasickou verzi než nějakou mobilní... je to snad v něčem lepší? na mobilních webech pořád něco hledám, takže to dlouho nevydržim a hned přepínám na plnou verzi Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 14. srpna 2013 Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Netřeba zvětšovat písmo, nenačítají se nesmysly (třeba reklamy). Tapatalk je dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. ledna 2015 Autor Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Po delsi dobe jsem aktualizoval aplikaci Tapatalk na posledni verzi 4.7.0, slo to trochu ztuha, takze pokud by se vyskytly nejake problemy s funkci fora, nebo teto aplikace , tak prosim hned hlaste. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Už dva dny se mi fórum v tapatalk nemečte, tváří se jako prázdné. WP 10 Poslední verze Tapatalk i Tapatalk clasic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Mně na Androidu v pohodě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Na iPhone taky v pohodě Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník murder Odesláno 11. prosince 2015 Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Už jede, asi bylo něco s modulem. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 23. září 2020 Sdílet Odesláno 23. září 2020 Dnes se nemůžu přihlásit v Tapatalku. Neproběhl nějaký upgrade fóra? Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.