Odesláno 4. března 2013 12 let To vypadá dobře .Těch novinek a oprav je v tom pluginu od verze 3.2.0 docela dost . Takže sem zvědav jak to bude chodit . Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 26. března 2013 12 let Autor Akualizoval jsem Tapatalk na posledni verzi 3.7.0 , ktera vysla vcera. Hlaste prosim zkusenosti s touto novou verzi, diky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. března 2013 12 let Tak já žádné problémy nepozoruji. Ani nějaké novinky. Vše jde jak má. Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2 Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 27. března 2013 12 let Autor Hmm, cekal jsem ze tam nejake zmeny budou, snad jsem to spravne nainstaloval, zkusim na to jeste mrknout. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. dubna 2013 11 let Teď jsem už 3x zažil, že napíši příspěvek z mobilu (Tapatalk) a při pokusu ho odeslat to vyhodí chybu MySQL, a že mám kontaktovat administrátora. Naposledy se to stalo u tohoto: viewtopic.php?f=1&t=4605&p=70231#p70231 , kde jsem to napřed napsal bez té citace (což nešlo odeslat) a po jejím vložení už to bylo OK.
Odesláno 10. dubna 2013 11 let Jakou chybu? Není to chyba 2222? Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 10. dubna 2013 11 let Autor Pred par dny vysla dalsi verze 3.7.1 , ve ktere by mela byt opavena nejaka SQL chyba "fix sql error when topic_watch table have invalid data". Zkusim to preinstalovat a uvidime. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. dubna 2013 11 let Něco takového to vypisuje. Bohužel jenom krátce a nedá se to zkopírovat.
Odesláno 10. dubna 2013 11 let Autor Zkusil jsem to prehrat tou posledni verzí, tak hlaste pripadne zmeny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.