Pepe Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Ahoj, Nevím, co se s tím stalo, ale když dám pustit na YT video v 1080p, tak strašně dlouho ho stahuju. Koukal jsem se Speednetwork a stahuju 2Mbits, když ovšem stáhnu film (př. přes webshare.cz !! Tak stahuju plnou rychlostí.) Je to divné, když před měsícem na YT bylo vše ok, co jsem pustil to jelo a neměl jsem pauzu, apod. Nyní, je to otřesné, je to záležitost YT nebo někde jinde? Děkuju Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 nic novýho pod sluncem, tohle google prostě nezvládá... nebo to nemusí bejt ani google, ale klidně nějakej zprostředkovatel konektivity mimo území česka, kterej zajišťuje spojení do uzlu, ve kterym je připojenej google... v nixu neni, máme smůlu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 23. dubna 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Nepsal bych to, kdyby to před měsícem nešlo tak jak má, ale šlo to, nyní to je hrůza. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 já mám net od centria a problémy u některejch 720p a 1080p videí sou stejný už se ale těšim na příspěvky srandistů, jak někde někdo něco úmyslně omezuje tak schválně, kdo bude první? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.