Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím,

mám TV Sony Bravia s Android TV 8.0 s CA Modulem

Programy naladím všechny bez problémů, ale bohužel jakmile měním pořadí kanálů, tak se sice na TV přepíše název kanálu, ale vysílání zůstává původní. Např. na pozici c.2 se mi automaticky naladil Barrandov TV, který jsem následně vymazal a místo něj na tuto pozici uložil CT2 HD. Bohužel ale zůstal původní kanál.

Zkoušel jsem nastavit na TV i následně přes Sony Channel Manager a nahrát seznam kanálů, nefungovalo nic. TV jsem restartoval, modul zkusil vyndat zandat.

Nevíte, kde může být zakopaný pes?

Díky

David

Odesláno

Mam stejnou sestavu a vse funguje ok. Minuly tyden jsem ale kupoval novu Sony android TV rodicum a kdyz jsem jim ji nainstaloval a naladil a seradil vsechny kanaly, po restartu se razeni rozhazelo. Zkusil jsem to 2x a vzdy to skoncilo rozhazene (DVB-T2). Nakonec jsem tedy udelal tovarni nastaveni a znovu nastavil vse od zacatku. Potom uz vsechna nastaveni a razeni zustala v poradku ulozena. Volal jsem do prodejny, ze mam asi vadny kus. Rekli mi, ze zrejme nedobehla nejaka aktualizace sw a tim to bylo (kupovano v malem okresnim meste, jediny kus na prodejne pripojeny k internetu). No uz tyden to funguje ok, tak snad to bylo tim..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Asi by to chtělo zakázat automatickou aktualizaci programů, protože pak by se to vždy naladilo podle provozovatele UPC/VF. Tak se chovala moje předchozí TV Sony. Teď mám druhý rok Sony s Androidem a nemám problém s řazením programů.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague