Přejít na obsah

Vyjezdy techniku a dokonale sluzby

Návštěvník Ellya

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ellya

Jiz pred dvema tydny jsem si objednala nove sluzby k jiz stavajici smlouve, je ovsem potreba vymenit stary modem za lepsi, rychlejsi. Jednou volali z Prahy, ze nemaji modemy na sklade a dostala jsem nahradni termin. Velmi presny 8-12 a musela jsem si vzit volno z prace. No ani tentokrat se technik nedostavil a nikdo ani nevolal. Ted uz jsem volala na reklamace ( hovor 15 minut ) a podle nich bylo vse v poradku, dostala jsem opet nahradni termin, tentokrat 16-20. A co se nestalo, volali z Prahy, ze nemaji modemy. Tak kde to jsme?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ellya

Modem mame objednany na 60 mb net a jeste k tomu si chci koupit CA modul do tv, vsechno je v jedne smlouve. Dalsi termin jsem dostala 3.5. tak jsem velice zvedava.

Odkaz ke komentáři

Zeptal bych se, které zařízení konkrétně není a dočasně bych si vzal nějakou alternativu :) Pokud nemají např. ten modul k prodeji, bral bych zatím třeba do pronájmu a pak si to nechal zase vyměnit až budou mít. Ať se technici projedou :wink: To samé pokud objednáváte např. wifi modem a mají jen normální bez wifi, zase bych pouvažoval zda by nebylo lepší s vzít dočasně ten bez wifi.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...