Návštěvník Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 Mám jistý probléms routerem. Nastavím všechno potřebné, ale pořád se nedokážu připojit na internet. IP i masky jsem zadal. Fórum jsem prohledal, nicméně buď jsem si řešení nevšiml, nebo tam není. Řeším to už nějaký ten den a pořád nic. Děkuji za každou dobrou radu. modem - Motorola router - SMC 700AVBR Router se pořád připojuje, ale modem jako by ho nechtěl pustit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 Tak jsem provedl změnu MAC adresy a dostal se do tohoto bodu: to by bylo ok, nicméně na net se nemůžu pripojit, jelikož vznikl jiný problém: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 Hele dalsi Zlinak. No musis nekde nastavit expirace na never. Je to z DHCP. BTW jak mas nastaveny PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 PC jsem nastavil podle návodu. Takže jsem zapnul, ať se IP nastavuje automaticky. Problém je v tom, že teď už mi nejede ani to, co je na druhém obrázku - tedy to připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 Tak skončil jsem ve fázi, kdy se zobrazuje, že je spojení ok, ale já se i přesto nemůžu připojit. I když restartuji modem, stejně nic. Takže mi tady svítí připojení, ale reálně to nejede. jakoby to něco blokovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 18. května 2005 Sdílet Odesláno 18. května 2005 hmm, podle WAN IP a Gateway mas asi verejnou IP ... teda ja taky nejsem zadnej odbornik, ale mam stejnej router a rozchodil jsem to behem nekolika minut, v manualu je to imho velice podrobne popsany: http://www.bluetone.cz/53/download/blue ... manual.pdf Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. května 2005 Sdílet Odesláno 29. května 2005 walfi: a kdyz to nastavis napevno bez dhcp tak ti to jede ok? a jeste druha vec:(dost dulezita) zkousel jsi vypnout modem z elektriky a zas ho zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2005 Sdílet Odesláno 6. června 2005 Tohle všechno jsem udělal. Dokonce dal na router i nový firmware. Ani ťuk, prostě se nedostanu za modem. Bez routeru mi internet jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2005 Sdílet Odesláno 7. června 2005 Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zavoílal technika, ten zjistil nejakou zavadu, nekam zavolal a najednou vse jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 2. září 2005 Sdílet Odesláno 2. září 2005 Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zavoílal technika, ten zjistil nejakou zavadu, nekam zavolal a najednou vse jelo. tak sem to cely precetl a zjistil jsem ze mam uplne stejnej problem akorat s tim ze mam edimax BR6104KP a vse sem konzultoval tady s Vykukem ktery to v poho nastavil a stale mi to nejede s modemem fpoho ale jakmile tam dam router tak ani tuk... chci se zeptat zda si za toho technika neco platil? preci jen to vidim jak posledni reseni protoze se to tvari uplne stejne jak u tebe.... jeste dotaz nastavoval si neco v modemu nebo jen v routeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.