Přejít na obsah

UPC zacala nabizet hybridní televizi HbbTv

Doporučené příspěvky

Tak uz i Ceska televize spousti hybridni televizi, dnes o tom byla informace v Udalostech (od 35. minuty)

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 000100503/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Dnes jsem dostal následující odpověď od zákaznického centra Samsung. Spousta informací, ale to nejdůležitější - jak to zapnout pro CZ region, to jaksi panáček zapomněl dodat :(

-----

Prostřednictvím funkce HbbTV lze získat přístup ke službám poskytovatelů zábavy, online poskytovatelů a výrobců CE. Tato služba je podporována pro Francii a Německo.

1. Funkce HbbTV je ve výchozím nastavení vypnuta. Chcete-li funkci HbbTV používat, přejděte do nabídky Systém > Datová služba a nastavte ji na možnost Zapnuto.

2. Funkce HbbTV není k dispozici, pokud je spuštěna funkce Timeshift, nebo pokud se přehrává nahraný videozáznam.

3. U aplikací funkce HbbTV může dojít k dočasným poruchám závisejícím na podmínkách vysílací stanice a poskytovatele aplikace.

4. Aplikace je k dispozici pro použití s funkcí HbbTV pouze tehdy, je-li televizní síť připojena k externí síti. U aplikací může dojít k poruchám v závislosti na stavu sítě.

-----

Návštěvník spasen

To, co uvádíte, to je opsaný text z elektronického průvodce.

Stejný dotaz jsem na zákaznické lince položil i já, celá odpověď od pracovníka zákaznické infolinky Samsung je v mém příspěvku na první straně cca uprostřed, ze dne 27.4. 2012. Z ní vyplývá, že pro modely televizorů určené a dovážené do České republiky a na Slovensko není HBB TV podporované. Bohužel nikde se nedá zjistit, zda lze na televizorech Samsung tuto službu zprovoznit novým firmware a pokud ano, tak kdy jej Samsung vydá. Poslední aktualizace FW pro řadu UExxD65xx je ze dne 2. 5. 2012, tuto službu ale neobsahuje.

Návštěvník Retiree

Můj první pokus o HbbTV selhal. Při bližším rozboru streamu jsem zjistil, že v DVB-T (kabel UPC) např. ČT1 obsahuje klíč Private Data (kde je i HbbTv), v DVB-C ČT1 tento klíč neobsahuje (UPC Expres ano). Závěr> UPC v DVB-C HbbTv ČT zatím nešíří

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...