Přejít na obsah

Demontáž konektoru z kabelu do TV

Doporučené příspěvky

Návštěvník jimenez

Zdravím všechny a předem se omlouvám za dotaz z kategorie "blbých". Minulý týden po stěhování jsem si zřídil kabelovou TV a nyní ještě v rámci rekonstrukce bytu jsem ukládál kabely do podlahových lišt. Z tohoto důvodu jsem kabel zkracoval, ale nyní jsem zjistil že vlastně nevím jak konektor dostat s odtsřiženého kabelu ( je to ten co připravuje přímo technik od UPC ). Předpokládal jsem, že to bude něco na způsob F konektoru který znám, ale tohle nevím jak dostat dolů. Poradí mi někdo způsob jak konektor sundat? Zatím jsem nepoužil hrubou sílu abych konektor nezničil. Předem děkuju za odpověď a ještě jednou se omlouvám za opravdu blbý dotaz, ale vrtim tady s tím už přes půl hodiny a pomalu ztrácím nervy. Díky všem.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3296-demont%C3%A1%C5%BE-konektoru-z-kabelu-do-tv/
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ten konektor instaloval primo technik, tak bude zrejme lisovaci a ten nesundas, resp. silou ho sundas, ale na jiny kabel uz ho nenasadis,

nezbyva nez koupit jiny konektor.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3296-demont%C3%A1%C5%BE-konektoru-z-kabelu-do-tv/#findComment-52874
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...