Návštěvník Retiree Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Asi u tří kanálů mi úroveň signálu postupně poklesla pod -11 dbmV, u jednoho dokonce pod -12 dbmV, problémy zatím nepozoruju (SNR 36-40). Mám čekat až na výskyt problémů připojení, nebo už je to pod hranou a mám reklamovat? S jakými nejnižšími hodnotami ještě pracujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 dokud ti neklesne rychlost nebo se ti nezhorší odezva, nic s tim nenaděláš snad to stihnou dát do pořádku dřív, než k tomu dojde... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Úroveň skokově poklesla po instalaci nového fw (asi v 11/11), stále mírně klesá. Právě se obávám nového navyšování rychlostí (mě se netýká...) Jaká je (bývá) udávaná vstupní citlivost modemů (Cisco 3212), víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.