Návštěvník karlos Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 zdravim rád bych se zeptal .. nastavil jsem to přesne podle jemeneze jenže nejprve jsem zjistil že mám slabou síťovku tak jsem si pořidil novou co zvládne 10/100/1000 a teďka když ji nastavim aby jela na giga tak me to pořád dokolečka píše že síťový kabel byl odpojen pak připojování a připojeno v intervalu cca 5s jinak jsem si objednal službu se 120mb netem a ono ejhle. teďka když mám nastaveno na síťovce 100 tak net jede ale občas samovolně take vypadne. vážně už jsem zoufalý páč nevím co s tím a už týden to řesím ale zatím bez uspěchu poradí někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Musíš mít UTP kabel kategorie 5e nebo 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karlos Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 no na kabelu mám napsáno " FULL E200579 (UL) CM 75C UTP 4PR 24AWG ETL VERIFIED TO TIA/EIA 563-B.2 CAT.e5 13133M" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 neni ten kabel náhodou poškozenej? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karlos Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 to nevím ... cím jiným by to mohlo být jak kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 no tohle sem celkem nedávno nekde řešil a borci měli rozžvejkanej kabel, takže si ho v celý dýlce zkontroluj... chyba by mohla bejt i v koncovkách... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník karlos Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 tak je to vážně kabelem. díky moc už to šlape jak má zde je důkaz http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2433_o.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2012 Sdílet Odesláno 5. června 2012 Dobry den, mozna jsem to spatne pochopil, ale v prispevcich je napsane, ze Cisco EPC 3925 umi pasmo 5GHz ? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. června 2012 Sdílet Odesláno 5. června 2012 Ano umí 5GHz Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rudash Odesláno 27. června 2012 Sdílet Odesláno 27. června 2012 v UPC mi tvrdí, že 5 GHz neumí. zvládá případně obě pásma najednou? 2,4 a 5GHz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.