Marek-26 Odesláno 29. června 2012 Sdílet Odesláno 29. června 2012 5 GHz umí, obě pásma najednou neumí. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Poci Odesláno 30. června 2012 Sdílet Odesláno 30. června 2012 Už jsem to řešil v jiném vlákně, ale můj modem 5 GHz neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Cisco EPC 3925 ho umí, firmware má UPC jen jeden a i kdyby jste měl starší, tak se po zapojení do sítě automaticky zaktualizuje. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Poci Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Budu se opakovat : viewtopic.php?f=1&t=4019&start=20#p59263 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 Mám se u Vás zastavit a ukázat Vám, že to jde? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Poci Odesláno 2. července 2012 Sdílet Odesláno 2. července 2012 To by bylo super, alespoň byste se přesvědčil. Bohužel mi na tomto modemu ani nefunguje remote management. Asi mám nějaký špatný kus. Fakt to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kullch Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak se optám tu problém je takový, že mám teď nově internet od UPC - Fiber 60.. modem je wifi modem Cisco EPC 3925.. přes kabel jede připojení úplně v pohodě na max výkon. Problém nastává při připojení přes wifi.. při speedtestu download hodně kolísá, z 80% se zasekne úplně... pokud se nezasekne a test se dostane až k uploadu, tak tam se zasekne a dál už test nepokračuje... zkoušel jsem i test stahování přes testovací ftp server od upc a problémy viditelně stejné - chvíli se soubory stahují (zkoušel jsem víc souborů, abych zatížil síť), ale jsou tam vidět třeba i 20sec pauzy ve stahování - data se vůbec nestahují..po těch 10-20sec se to znovu rozjede a pomalu to takto pokračuje až do finishe... jak jsem říkal, přes kabel jede vše tak, jak má.. v nastavení modemu si myslím, že to nebude..ale bohužel už fakt nevím, čím by to mohlo být..tak doufám, že byste mi snad dokázali poradit předem díky všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Pomocí programu inSSIDer si zkontroluj, na jakých kanálech fungují okolní wifi sítě a následně si v administraci modemu (192.168.1.1 login i heslo nechat prázdné a potvrdit) změň kanál na některý volný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kullch Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 to už jsem taky zkoušel pár dní zpět, bohužel ani to nepomohlo http://img94.imageshack.us/img94/4061/inssider.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Možná blbost, ale zkus aktualizovat ovladač od wifi karty. Pak by ještě nebylo marné zkusit to na nějakém jiném notebooku, abys vyloučil nebo potvrdil jeho chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.