Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Možná si UPC hlídá kapacitu přenosové sítě, abychom doma neměli všichni servery a neposkytovali data směrem do Internetu. tomu přece sám nevěříš prostě nejsou prachy... nebo sou, ale dou jinam... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Napsal jsem: "Možná si UPC hlídá" ... tedy netuším proč to dělají, třeba jen nechtějí abychom byli spokojení. A znovu dodám smajlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 já vim, ale napsat sem to musel Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cumik Odesláno 2. května 2012 Sdílet Odesláno 2. května 2012 (upraveno) zaujimalo by ma ake funkcie ma ten vas HD DVR box ktory ma UPC v ponuke. u vas v cechach ma UPC archiv alebo vod sluzbu? Okrem novej hbbtv technologie ktoru testujete na troch kanaloch. Vo videu na youtube som mal moznost vidiet, ze tam nejaky archiv bezi. Ten nas HD DVR box nechce ani pretacat nahraty kanal TV JOJ v HD. Problem ktory pretrvava od jesene minuleho roka. Upraveno 2. května 2012 uživatelem cumik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. května 2012 Sdílet Odesláno 2. května 2012 V ČR se pouzivaji ty stejne HD PVR STB jako na slovensku, tzn. Kaon, archiv ani VoD nemame. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cumik Odesláno 3. května 2012 Sdílet Odesláno 3. května 2012 nechyba vam v upc ten archiv pripadne vod videopozicovna? lebo mne ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.