Odesláno 1. května 2012 12 let Možná si UPC hlídá kapacitu přenosové sítě, abychom doma neměli všichni servery a neposkytovali data směrem do Internetu. tomu přece sám nevěříš prostě nejsou prachy... nebo sou, ale dou jinam... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. května 2012 12 let Napsal jsem: "Možná si UPC hlídá" ... tedy netuším proč to dělají, třeba jen nechtějí abychom byli spokojení. A znovu dodám smajlíka.
Odesláno 1. května 2012 12 let já vim, ale napsat sem to musel - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. května 2012 12 let zaujimalo by ma ake funkcie ma ten vas HD DVR box ktory ma UPC v ponuke. u vas v cechach ma UPC archiv alebo vod sluzbu? Okrem novej hbbtv technologie ktoru testujete na troch kanaloch. Vo videu na youtube som mal moznost vidiet, ze tam nejaky archiv bezi. Ten nas HD DVR box nechce ani pretacat nahraty kanal TV JOJ v HD. Problem ktory pretrvava od jesene minuleho roka. Upraveno 2. května 2012 12 let uživatelem cumik
Odesláno 2. května 2012 12 let V ČR se pouzivaji ty stejne HD PVR STB jako na slovensku, tzn. Kaon, archiv ani VoD nemame. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. května 2012 12 let nechyba vam v upc ten archiv pripadne vod videopozicovna? lebo mne ano
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.