homberg Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Zluta kontrolka znamena asi ze to jede kilo a ne mega... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 Mám UPC Fiber 30 a stejnej TP Link jako kolega, XP, ale já se nedostanu ani na router, resp. po připojení TP Linku mám omezené nebo žádné připojení k netu. Pokud z Cisca vedu kabel do jednoho z LAN portů a z jinýho LAN portu do PC, tak net jde v pohodě. Jakmile dám z modemu kabel do WAN a z LAN do PC jsu v háji a ať tu čtu fórum jak chci, tak se s tím nehnu. Podotýkám, že TP Link jsem resetoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 A kabelovy modem jsi resetoval Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 Spíš resetovat router a následně ho nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 19. července 2012 Sdílet Odesláno 19. července 2012 Proboha, ten grafoman vševěd už píše cancy do všeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. července 2012 Sdílet Odesláno 20. července 2012 Mám UPC Fiber 30 a stejnej TP Link jako kolega, XP, ale já se nedostanu ani na router, resp. po připojení TP Linku mám omezené nebo žádné připojení k netu. Pokud z Cisca vedu kabel do jednoho z LAN portů a z jinýho LAN portu do PC, tak net jde v pohodě. Jakmile dám z modemu kabel do WAN a z LAN do PC jsu v háji a ať tu čtu fórum jak chci, tak se s tím nehnu. Podotýkám, že TP Link jsem resetoval. Jak psal elnc, resetni router a musíš se dostat na jeho přihlašovací adresu. Možná budeš muset změnit nastavení svýho síťovýho adaptéru, aby byl ve stejným rozsahu IP jako router. P.S. Admine, to fakt nemůžeš něco udělat s těma primitivama, kteří tady jenom urážejí všechny ostatní a sami ničím nepomůžou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Resetoval jsem obojí, ale na IP routeru se nedostanu. Zkoušel jsem i vypnout firewall jestli to náhodou nedělá čurbes a bez výsledku. Když ve windows dám opravit síť, tak to vyhodí, že nelze obnovit IP adresu. No nevím, tady asi mé IT dovednosti končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. července 2012 Sdílet Odesláno 23. července 2012 Musíš být ve stejné síti, v jaké je router, tj. pokud je např. router s přihlašovací IP 192.168.2.1 (zjistíš z manuálu), tak si svoje síťové připojení u adaptéru musíš nastavit v odpovídajícím rozsahu, tedy: Pak se do routeru musíš dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.