Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Me to tedka slape idealne a doufam, ze u toho uz i zustane...

Statistika ping pro 194.228.32.3:

Pakety: Odeslané = 50, Přijaté = 50, Ztracené = 0 (ztráta 0%),

Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:

Minimum = 8ms, Maximum = 11ms, Průměr = 10ms

Odesláno

Včeram sem si zapnul tu veřejnou IP (DHCP aDNS na automat) a pingy v Děčíně sou skvělé, a byly i předtím.

zkoušel sem stahovat torent jel asi 300kb/s a přitom sem hral BF2 na CZ 15-20, v zahraničí 20-40.

Hral sem takhle asi 2 hodimy.

Služba 3M

Odesláno

hm tak to se máš :( u nás v Nera je to touhle dobou cca 19:00 na ho*no ! :(

Odesláno

tak přece jen mi na ten mail odpověděli, ale jak jinak, než další otázkou, takže jsem jim nenapsal a mam konečně 5mb, ale někdy mi to klesne, málo někdy na 4mb a ping průměrnej 6ms..takže zatim gůd :twisted: (zatim) :D

Odesláno

Easton: Tak to jsi připojený na dobře nastaveném nodu s opravdu nízkým rušením, protože ne každý může na síti dosáhnout odezvy 6ms :)

Odesláno
tak přece jen mi na ten mail odpověděli, ale jak jinak, než další otázkou, takže jsem jim nenapsal a mam konečně 5mb, ale někdy mi to klesne, málo někdy na 4mb a ping průměrnej 6ms..takže zatim gůd :twisted: (zatim) :D

A co jsi jim napsal ??

Těch průměrnej 6 ms máš kam ??? Nikdy jsem se nedostal na žádném serveru pod 10 ms.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

hlavě jsem jim psal asi každej týden, takže třeba to je tím :D a 6ms mam v america's army na evropských serverech 6-12ms.. :wink:

Odesláno

tak ted uz sem vazne nastvanej mam turbo 5000 a stahuju 70kb/s to neni snad ani normalni a za to si berou penize to uz si muzu dat rovnou erkor za 300Kc a 50kb/s jsem pardubicak nevim,ale uz mi to nejde asi tri dny zitra volam na karneval

Odesláno

já jsem to říkal, že to píšu unáhleně, jako kdyby to četli a najednou mam pingy zase na hov*o :roll: rychlost mam sice 4-5mb, ale ty pingy byly 100x lepší, když byla rychlost 2mb :wink:

Odesláno

Tak dneska to stoji opravdu za h****..... ze 100 pingu 11 bez odezvy..... a to de uz fakt znat i na prohlizeni stranek....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague