Přejít na obsah
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Aktuální frekvenční přehled stanic a návody na naladění TV s CA modulem najdete v Centru péče.

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Jaku

Mají to rozbité.

18. 9. odpoledne výpadek DVB-C v Sokolově a Chebu.

Já "..." jsem vymazal všechny programy a dal znovu ladit. Samozřejmě nic nenalezeno - byl výpadek.

Po výpadku opakované ruční ladění 170,5; 5000; 64. A teď přichází zápletka, naladilo se všechno, jen v podivném pořadí.

Jako první je MUX 26, tj. 578; 6900; 256, pak další a MUX 1, tj. 568; 6900; 64, je až jako čtvrtý v pořadí.

To znamená, že např. CT1 je až na předvolbě 20. :roll:

Nahlášeno telefonicky na Technickou podporu. Odhadovaný čas opravy - dnešní ráno, se nepovedlo splnit. Závada trvá.

Celkem by mě zajímaly pohnutky, co vedou k tomu znovu ladit STB. V celé ČR mají jednotný plán a že by v pátek odpoledne něco na síti zásadně měnili je velmi nepravděpodobné.

Nepíšeš co máš za STB. Když jsem měl ještě CV5000 tak při spuštění ladění to také naladilo na předvolbu 1 něco jiného. Zkoušel jsem to ladění několikrát pouštět za sebou a tak se mi to podařilo naladit zprávně. Od jednoho technika jsem slyšel, že je to chyba FW a že to mají opravit. Třeba se již někda vysílá nový FW. V minulosti to bylo na kmitočttu 666 MHz, tak to zkus ručně zkusit upgradovat.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník Jaku

Je jedno co to bylo za zařízení, stejně jako je zcela vedlejší, proč jsem to udělal.

Důležité je, že posílají na "ladícím MUXU 170,5; 5000; 64" špatně seřazenou tabulku ostatních MUXů.

Což mi potvrdila služba na technické podpoře.

Musím tě zklamat, v "ladíci" tabulce na kmitočtu 170,5 MHz je to dobře. Problém je v FW Handanů. NIT tabulka (ladící tabulka) má svě sekce, které se vysílají po sobě. Handan bohužel nečeká na tu s označením "1" a načte to od té co příjme jako první.

V současné době se postupně provádí upgrade CV5000.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník Jaku

Proč? Protože jsem si mylně myslel, že se potom naladí pouze tento MUX.

Navíc netuším, kde je doporučovaná? Např. u Handanu CV 5000 je podle návodu doporučována ještě historická hodnota 410, QAM 64, 6900.

Novější dokumenty (i technická podpora) radila kmitočet 170,5 jako správný.

Technik: Co si mám představit pod pojmem "upgrade CV5000"? Je to jeho fyzická výměna či jen upgrade jeho FW po kabelu?

Jinak díky za rady, zkusil jsem 658, 64, 6900 a je to správně!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...