Odesláno 6. února 2020 5 let Zdravím. Mám kabelovku UPC přes modul. Televize funguje výborně, včetně HD. Jediný problém mám s nahráváním na USB. Napřed jsem si myslel, jestli to není přímo tím USB (pomalé zápisy), tak jsem si koupil rychlejší s pamětí 32 GB a stále stejný problém. Všechny nahrávky se sekají a to docela hodně. Čím to muže být? Napadlo mě jestli to není účel z důvodu autorských práv... Děkuji za vysvětlení. Marek Upraveno 6. února 2020 5 let uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 6. února 2020 5 let Autor Jakože USB tedy nefunguje? Než jsem měl kabelovku tak jsem normálně nahrával na USB klasické dvb-t a vše bylo perfektní. Problém mám až nyní s dvbc. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 6. února 2020 5 let Většinou je HDD lepší jak všechny flash paměti, za zkoušku to rozhodně stojí. Spíše než se jste měl napsat dotaz na stránky zařízení, kterým nahráváte, třeba by Vám tam sdělili uživatelé či podpora více info. Je možné, že televize nezvládá dekódovat signál a nahrávat zároveň, pak by ani HDD nepomohl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. února 2020 5 let Autor Děkuji za informace. Je to ale divné, protože dvb-t nahrávalo všechno v pořádku (i když pouze SD) a nyní u dvbc jsou problémy. Kdyby televize nestíhala, tak by se problém projevil přece u v dvb-t, nebo ne? Usb flash má rychlost čtení 25mbs a zápisu 10mbps takže tam by taky problém neměl být. Už se mi nechce investovat do HDD. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 6. února 2020 5 let Většina HD kanálů ma BR 8+ Mbps, což je na hranici té vaší USB paměti ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 6. února 2020 5 let Tu rychlost cteni/zapisu myslis jako vazne? To se pak nediv. - - - CA modul OVA
Odesláno 6. února 2020 5 let Vždyť to na nahrávání předtím stačilo, že ty programy v DVBT měli max 7 Mbps nevadí ... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 6. února 2020 5 let Je tu i možnost, že ono utajované nahrávací zařízení má pouze jeden (jediný) USB port určený pro připojení HDD/flash a ty používáš nějaký jiný port...
Odesláno 6. února 2020 5 let Přesně takhle to mají tcháni. Dva USB, ale jen jeden je určen pro nahrávání. A nebere Flashdisky, musí se připojit klasický HDD. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.