Návštěvník son Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Prosím zde o radu především členy z řad techniků:chci zřídit účastnickou zásuvku do bytu rodičů a situace se má takto-koax.kabel končí za vstupními dveřmi bytu/bez zásuvky/-ten naspojkuji a povedu do krabice ve zdi a díval jsem se jakou použít zásuvku a vybral jsem tento typ Schwaiger - http://www.eltasat.cz/prislusenstvi-sat ... -tv-r-data .Podle mého názoru by měla vyhovovat,já mám doma tento typ Wisi - http://old.inkat.cz/wisi/dm80.html ,který dodávala upc a tento já nechci použít.Máte někdo zkušenosti nebo jste montovali Schwaiger a nebyly žádné problémy?Podotýkám,že nemíním volat a ani jinak kontaktovat upc a žádat je o zřízení účastnické zásuvky!!!Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Jo myslim ze ta Schwaiger by mela vyhovovat, ja mam prakticky tu stejnou, dulezity parametr je rozsah frekvenci u zpetneho kanalu¨pro internet, do 65 MHz by to snad melo stacit, ale radeji bych si jeste overil na jakych kmitoctech se u vas konkrene zpetny kanal vysila. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tazateli nejspíš o internet (tudíž zpětný kanál) vůbec nejde, skoro bych to viděl, že si sám na sebe pronajme (koupí) další zařízení a to věnuje rodičům, jenž bydlí na stejné síti, a kteří to mají bokem připojené v rozvodné skříni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 tomusi dík za odpověď,použiji Schwaiger.Pro Elnc:nebylo by snadnější kabel naspojkovat,dát na konec F-konektor a ten připojit na nějaký ten jejich sračkový přístoj,který pronajímají???Moje osobní zkušenost je ta,že stb od upc nebrat,jedině tak k staré crt do kuchyně.Máme,já i rodiče stejné Tv/nic moc LG/,já balík kombi konfort,jim jsem namontoval sat-karta od skylinku a hádej kdo má kvalitnější obraz SD i HD kanálů??Vyzkoušel jsem stb od upc-nevyhovující,az-box-lepší,ale nakonec mám CAM od fa.Lica-ale pořád je Skylink lepší.S internetem od upc jsem spokojen-proto ho chci i k rodičům.A úplná katastrofa a už jsem zcela alergický jednat s zíkaznickou linkou upc cca v 9 případech z 10,kdy jsem s nima mluvil jsem vyřídil,dostal informaci,něco konkrétního se dozvěděl-tak to jsem klidně mohl zavolat do akvaristiky a dopadl bych stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 UPC pronajímá i CAM s kartou. A já psal o zařízení, mezi což se dá i toto zařadit. A celý dotaz vzbuzuje pochybnosti už tím, že nechceš kontaktovat UPC. Takže když chceš využívat jejich služeb a nechceš je kontaktovat (předpokládám, že ani nechceš, aby oni kontaktovali tebe), tak to prosím pěkně lze udělat jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Mám koupený CAM v době kdy ještě mám takový dojem tento produkt nenabízelo-jinak objednat službu online nepovažuji za kontaktování i když to svým způsobem kontaktování je,jakož tohlencto odpovídání Tobě je i kontaktování s Tebou.Je to pro mne snesitelné a navíc samoinstalační balíček je pro mne taky úplně vyhovující služba.Dotaz-Ty máš s operátory-operátorkami jen ty nejlepší zkušenosti??? A proč jsi hned myslel na nějaké ojebávání upc,to nechápu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Prostě mně to připadá (vzhledem k tomu, že je montáž zásuvky zadarmo) nějaké divné, toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Jak píšu v příspěvku 1-krabice ve zdi-řekni mi kdo by se z techniků od upc jebal se zasekáváním?Ne všichni chcou po bytě koax. na volno nebo v nádherných lištách,tolik na vysvětlení,hezký večer přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 To ale nevysvětluje, proč si chceš platit zásuvku z vlastní kapsy a ne si ji nechat dát od UPC. Ale je to samozřejmě tvoje věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 250 Kč -t.j.3krabičky cigaret-a opět opakuji a ptám se Tobě ji upc zasekalo do zdi?Asi jo.Já su prostě debil a zasekám si to sám,kdy chci,jak budu mít na to čas a je to samozřejmě moje věc,jen jsem chtěl vědět jestli někdo neměl problém se zásuvkou Schwaiger a na to jsem se v příspěvku ptal a na to mi odpověděl tomus,za což mu jeětě jednou dík-pochopil co chci-nepochopil,že chci ojebat upc na rozdíl od Tebe,takže zkus kontaktovat upc,jestli nemají volné místo operátora .Dík za Tvůj názor na mě a na mé plány,ale o to jsem v příspěvku neprosil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.