Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Technik vyrobi kabel na miru se spravnymi koncovkami. Netreba se stresovat pred samotnou instalaci.

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno
:lol: Od zásuvky k modemu zcela jistě automaticky, ale k Digi MINI musela sousedka o kabel žadonit - a nakonec vyžadonila. :lol:
  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

a já mám ještě samoinstalaci :D čekám že mi naprdí. A to po něm budu chtít instalaci zásuvky na druhém konci bytu , sem zvědavej jak se bude tvářit :D

Odesláno

Jestli maš samoinstalaci tak ti toho moc neudělá, nebude mit na to čas. Pokud potřebuješ další zásuvku, tak na to potřebuje normální servis. Ti kluci jsou dost časově v presu a může přijet jen nějaký "poslíček".

odeslano z MT pomocí Tapatalk

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

No poslíček asi nepřijede :D na UPC mají nahlášeno že v bytě není jejich zásuvka

Odesláno

Pak je divná ta samoinstalace.

odeslano z MT pomocí Tapatalk

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak technik ti udělá zásuvku , pak ti předá zařízení , které si ty sám installneš , ušetříš 400kč a je ti fajn :D

neboj s paní z upc jsem si krásně pokecal v pátek :)

Odesláno

To se fakt vyplatí ušetřit 4 kila a při každým problému pak ze strany UPC akorát poslouchat, že na zásuvce je to v richtigu a zbytek je nezajímá, protože to byla samoinstalačka :D

Odesláno

Zavolejte na UPC a řekněte jim, ať dají technikovi do pokynů, že k TV chcete kabel o délce X metrů. Technik na to bude připraven. Jinak vede k bytu kabel? Jestliže ne, trval bych taky na doplnění do pokynů.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague