Návštěvník lejno Odesláno 7. května 2012 Sdílet Odesláno 7. května 2012 Poskytovatel služby není totéž co prodejce zboží, ale to už je v tomto připadě stejně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 7. května 2012 Sdílet Odesláno 7. května 2012 Pro Elnc:tohle slovíčkaření Ti fakt jde,to jako soutěžíš kdo dál dochčí nebo co?Poskytovatel služby je prodejce zboží které prodává a které někdo koupí a tím zbožím je poskytovíání služeb-prodává!I ta k...a v bordelu poskytuje služby,že se prodává!Ty jsi usoudil,že jí se chci připojit a odebírat služby upc načerno,že firma ,která usoudila,že natáhnutí cca 15m utp a nalisování konektoru RJ-45 jsem schopen zvládnout sám,jakožto i zapojit router je značně neprofesiální,tak já jsem usoudil že tomu absolutně nerozumíš a jde Ti o co?Já su hlupý valach,ale vím že su hlupý-a jak si na tom Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Toto není o slovíčkaření, protože poskytovatel služby ti v první řadě dodává nějakou službu a ty mu za ni pravidelně platíš a až jako druhořadé může mít prodej nějakých doplňků. Naprosti tomu prodejce vydělává čistě jenom z prodeje zboží a není s tebou v žádném trvalejším smluvním vztahu. Tvůj dotaz byl od samotného počátku poněkud zmatený, vehementně ses bránil návštěvě technika z kabelovky, nakonec z tebe vypadlo, že ji vlastně vůbec nechceš a že jakási firma tam taky nabízí připojení k internetu a dokonce formou, že si uživatelé mohou po domě tahat UTP a nacvakávat koncovky... Co k tomu dodat? Asi jenom tolik, že to není rozhodně standard a spíš se dá říct, že to vykazuje prvky garážnického poskytovatele. Hlavně ale, že budeš spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Nejdřív bych si aspoň o fa něco přečetl než bych o ní psal takové věci.Končím s Tebou tuto debatu,jsi ... jak lampa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 son, správně: 1. pád Firma, 2. pád Firmy, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 8. května 2012 Sdílet Odesláno 8. května 2012 Děkuji za upozornění-oprava o fě-tady se s těmi slovíčkáři roztrhl pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Kdepak pytel. To je tu normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Majlosch Odesláno 30. prosince 2012 Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Tvl, cemu se tady divite? Proste nestoji o to aby se mu po byte promenadoval nejakej smradlavej frajer ve spinavejch monterkach s klestickama v ruce. Osobne tohle taky nesnasim a natahnout kabel nacvakat efka a pridelat zasuvku zvladne i muj 12 letej bracha. Ja to resim tak ze pokud mi veze technik novy zarizeni vyzvednu si to pred barakem na kapote auta mu podepisu smlouvu se slovy diky vsechno ostatni mam a nashledanou. Takhle to fungovalo i kdyz zadny samoinstalacni balicky nebyly. Naopak vetsinou byli radi ze se mnou nemeli zadny zdrzovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Jestli to takto řešíš u všeho (třeba instalatéra nebo topenáře, který ti složí trubky a armatury před domem a ty si všechno děláš sám), tak to musí být docela legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Majlosch co ty jsi za ocasa, sice už tuhle práci nějaký ten pátek nedělám, ale nikdy jsem já, ani nikdo z mých kolegů, nechodil smradlavý ve špinavých montérkách. A co se týče toho natažení kabelu a nacvaknutí konektorů, viděl jsem spoustu lidí, kteří si taky mysleli, že to umí a že na tom není co zkazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.