Návštěvník Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Zdravim , chtěl bych se zeptat , jakým kabelem připojím televizi k učastnické zásuvce (v připadě použítí pouze upc mini tv) ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Jestli UPC MINI nebo FULL je fuk, použiješ např. Belden H125. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ještě k té zásuvce: Já mám tuto: http://www.elektrosat.cz/tv-r-data-zasuvka-prubezna.htm (dodává se i s víčkem, i když píší že ne). Zakoupená v lednu., v ostrém provozu od února. Cihlička, KaonB3001, WiFi. Vše funkční bez chyb. Důležítá je ta propust 0 - 65 MHz pro datové sítě po koaxu. Zásuvka idealní pro rozsah normy kabelové televize. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ok , takže moje tv musí mít satelitní tuner/f konektor ? Nebo se to propojuje kříženě na jendé straně kabelu F konektor a na druhé klasický antenní ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Satelitni tuner k nicemu nepotrebujes, kabel pouzij takovy jaky ma zasuvka na tv vystup. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 Pokud už má super nový výdobytek, tedy zásuvku, co teď začínají technici montovat, tak ta má dva výstupy a jsou F. Kdyby mě to technik, co mě přinesl cihličku neukazoval, nevěřil bych. Oba jsme se shodli, že je to pěkná krávovina. Proto byl velmi rád, že jsem si klasickou zásuvku sehnal a namontoval sám Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. června 2016 Sdílet Odesláno 3. června 2016 No já zatím totiž zásuvku nemám , technik přijde příští týden , chci se jen na to připravit abych mohl hned připojit i tv Právě jsem myslel že se instalujou zásuvky jen s F konektory .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Použití F konektorů je smysluplný, protože se tím eliminujou nákupy účastnických hnojů (šňůr) se zalisovanýma koncovkama. Ono to sice existuje i v provedení F, ale není to tak častý a tudíž si pak lidi spíš nechají vyrobit kabel na míru, např. již uvedený Belden H125. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 No , ale furt jsem se nedozvěděl jsetli se to připojí do satelitního konektoru co mám v televizi , nebo potřebuju kříženej kábl F-konektor do zásuvky a klasika anténní do telky https://www.czc.cz/sinox-sxv-9702-2m/162244/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Satelitni tuner k nicemu nepotrebujes, kabel pouzij takovy jaky ma zasuvka na tv vystup. a do telky klasika - anténní vstup. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.