Odesláno 4. června 2016 8 let Technik vyrobi kabel na miru se spravnymi koncovkami. Netreba se stresovat pred samotnou instalaci. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 4. června 2016 8 let Od zásuvky k modemu zcela jistě automaticky, ale k Digi MINI musela sousedka o kabel žadonit - a nakonec vyžadonila. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 4. června 2016 8 let a já mám ještě samoinstalaci čekám že mi naprdí. A to po něm budu chtít instalaci zásuvky na druhém konci bytu , sem zvědavej jak se bude tvářit
Odesláno 4. června 2016 8 let Jestli maš samoinstalaci tak ti toho moc neudělá, nebude mit na to čas. Pokud potřebuješ další zásuvku, tak na to potřebuje normální servis. Ti kluci jsou dost časově v presu a může přijet jen nějaký "poslíček". odeslano z MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 4. června 2016 8 let No poslíček asi nepřijede na UPC mají nahlášeno že v bytě není jejich zásuvka
Odesláno 4. června 2016 8 let Pak je divná ta samoinstalace. odeslano z MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 4. června 2016 8 let Tak technik ti udělá zásuvku , pak ti předá zařízení , které si ty sám installneš , ušetříš 400kč a je ti fajn neboj s paní z upc jsem si krásně pokecal v pátek
Odesláno 4. června 2016 8 let To se fakt vyplatí ušetřit 4 kila a při každým problému pak ze strany UPC akorát poslouchat, že na zásuvce je to v richtigu a zbytek je nezajímá, protože to byla samoinstalačka
Odesláno 5. června 2016 8 let Zavolejte na UPC a řekněte jim, ať dají technikovi do pokynů, že k TV chcete kabel o délce X metrů. Technik na to bude připraven. Jinak vede k bytu kabel? Jestliže ne, trval bych taky na doplnění do pokynů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.