zajdee Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Technik vyrobi kabel na miru se spravnymi koncovkami. Netreba se stresovat pred samotnou instalaci. Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Od zásuvky k modemu zcela jistě automaticky, ale k Digi MINI musela sousedka o kabel žadonit - a nakonec vyžadonila. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 a já mám ještě samoinstalaci čekám že mi naprdí. A to po něm budu chtít instalaci zásuvky na druhém konci bytu , sem zvědavej jak se bude tvářit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Jestli maš samoinstalaci tak ti toho moc neudělá, nebude mit na to čas. Pokud potřebuješ další zásuvku, tak na to potřebuje normální servis. Ti kluci jsou dost časově v presu a může přijet jen nějaký "poslíček". odeslano z MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 No poslíček asi nepřijede na UPC mají nahlášeno že v bytě není jejich zásuvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Pak je divná ta samoinstalace. odeslano z MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 Tak technik ti udělá zásuvku , pak ti předá zařízení , které si ty sám installneš , ušetříš 400kč a je ti fajn neboj s paní z upc jsem si krásně pokecal v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. června 2016 Sdílet Odesláno 4. června 2016 To se fakt vyplatí ušetřit 4 kila a při každým problému pak ze strany UPC akorát poslouchat, že na zásuvce je to v richtigu a zbytek je nezajímá, protože to byla samoinstalačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. června 2016 Sdílet Odesláno 5. června 2016 Zavolejte na UPC a řekněte jim, ať dají technikovi do pokynů, že k TV chcete kabel o délce X metrů. Technik na to bude připraven. Jinak vede k bytu kabel? Jestliže ne, trval bych taky na doplnění do pokynů. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.