Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ritchi
Když už jste u toho porovnávání,tak jste si mohli porovnat dnes hokej Finsko - Slovensko na ČT 4 HD a STV 1-nažívo HD-upc v HD vysílalo jen na ČT 4 HD na STV1 vysílalo v SD program,který přebírali v HD.Asi tak,doufám že se nepletu Tomusi?

Aj na STV1 HD bol live prenos samozrejme ze v nativnom HD ako je aj kazdy prenos slovenskeho muzstva na tejto stanici v nativnom HD.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3314-porovn%C3%A1n%C3%AD/page/2/#findComment-53371
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi
Vedel by mi niekto z vlastných skúseností porovnať kvalitu služieb UPC Digital a Magio TV?

Znamy ma Magio a vazne uvazuje o konkurencnom UPC.Z mojej osobnej skusenosti,pokial by som si mal vybrat,urcite UPC,ktoreho sluzby aj vyuzivam.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3314-porovn%C3%A1n%C3%AD/page/2/#findComment-53372

Návštěvník black13

ono zalezi na tom, ake su tvoje preferencie. ja mam aj magio (cez metaliku) aj upc.

kvalita obrazu u mna je v prospech upc, hlavne u slovenskych stanic. magio ma komfortnejsie a intuitivnejsie ovladanie + vsetky vyhody iptv (archiv a rozne aplikacie - u mna to nie je velke plus, ale objektivne je to urcite plus v prospech magia). dalsia vyhoda pre mna v prospech upc je to, ze mam na jeden pausal pokryte 4 tv (2 digitalne signaly (cam a stb) a 2 analogove).

co sa tyka vypadkov, nemam ziadnu statistiku, ale co si spominam, zda sa mi, ze upc ma tych vypadkov o nieco menej. technicka podpora je asi rovnaka, taka priemerna.

u mna v prospech upc hovori aj to, ze vacsina kanalov, kde je dostupna originalna zvukova stopa, je tato dostupna aj u upc. u magia to tak nie je - originalna zvukova stopa je na minime kanalov.

co sa tyka programovej ponuky a ceny, to si urcite pozries aj sam. pre mna je programovo lepsie na tom znovu upc (mne tu chyba v porovnani s magiom hlavne nova sport a film europe a mozno este viasat nature). u magia chybaju vsetky ceske komercne tv, sport 2, hudobne - vh1 classic, mtv rock a dance. a naviac vsetky hd programy (okrem slovenskych) su v zvlast spoplatnenom balicku.

snad som ti v niecom pomohol, keby si chcel vediet este nieco konkretne, daj vediet.

ja keby som si mal vybrat iba jedneho operatora, tak si vyberiem upc. ale som celkom spokojny aj s magiom.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3314-porovn%C3%A1n%C3%AD/page/2/#findComment-53408

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...