Odesláno 2. června 2012 12 let U me naopak posledni tyden zadny problem, mozna je to tim ze ted min pisu Po odeslani vdy zkontroloju zda byl prispevek odeslan a pokud ne, tak dam jen v prohlizeci prikaz zpet a naskoci me znovu stranka s rozepsanym prispevkem a net znovu odeslu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. června 2012 12 let To mně právě ne a pokud jsem text napřed nezkopíroval, tak ho musím psát znovu. Jen tak na okraj - ty neposlané příspěvky někam padají do koše nebo je jako administrátor ani nenajdeš?
Odesláno 3. června 2012 12 let Pokud se odeslany prospevek neodesle, tak je ztracen, zrejme je nejaky problem s ukladanim do databaze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. června 2012 12 let Dnešní prohlížeče umí při kroku zpět uchovat i data vyplněná ve formulářích. (FF to umí). Takže když zjistím, že se neodeslal můj příspěvek, stačí dát zpět a znova odeslat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. června 2012 12 let Včera jsem asi čtyřikrát odesílal příspěvek. Problém nebyl při vytvoření, ale při editaci.
Odesláno 27. června 2012 12 let Za poslední týden opět asi 5 příspěvků, které po odeslání zmizely v nenávratnu
Odesláno 27. června 2012 12 let jojoo, já už to sem ani nepíšu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. června 2012 12 let Taky me to sem tam blbne, zkusim si s tim trochu pohrat, snad na neco prijdeme. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.