Odesláno 28. června 2012 12 let Na http://test.upczone.cz/ je cista instalace posledni verze phpbb fora, pokud vam to bude blbnout, zkuste si to otestovat tam, muztete tam psat prispevky bez registrace, nebo treba pod loginem- jmeno: test ,heslo: test123. Ale zda se me ze to blbne i tam, tim vyloucime ze neni problem ve foru, ale na serveru provozovatele hostingu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. června 2012 12 let vyloucime ze neni problem ve foru, ale na serveru provozovatele hostingu. tam bude těch problémů víc - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2012 12 let 3x odeslaná rychlá odpověď a nic..neuložilo se..a nevíc mi furt svítí fóra jako s novými příspěvky i když jsem je včechny prošel a přečetl...
Odesláno 2. července 2012 12 let jo, to mi taky občas dělá s tim označením přečtenejch... jinak příspěvek se někdy podaří odeslat až na desátej pokus, takže to nevzdávej - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2012 12 let Na http://test.upczone.cz/ je cista instalace posledni verze phpbb fora, pokud vam to bude blbnout, zkuste si to otestovat tam,muztete tam psat prispevky bez registrace, nebo treba pod loginem- jmeno: test ,heslo: test123. Ale zda se me ze to blbne i tam, tim vyloucime ze neni problem ve foru, ale na serveru provozovatele hostingu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2012 12 let na testu mi to zatim odeslalo vždycky napoprvý... ale tohle teď do ****** ne - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2012 12 let Nevim, me se zda ze to blbne i tam, nejhorsi to vdycky byva pri editaci prispevku, schvalne si to zkuste. Vy co s tim mate problem, napiste me prosim jaky pouzivate prohlizec. Ja pouzivam Operu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. července 2012 12 let nejhorsi to vdycky byva pri editaci prispevku, schvalne si to zkuste. no vážně, teď při editaci na testu se mi to stalo hned a jedu chrome - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2012 12 let Jo ty editace jsou vubec nejhorsi, ted aspon vime ze to neni typem prohlizece. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.