Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

chjo :roll:

chjoqmq.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Hmm, bohuzel spadl server vsevjednom.cz na kterem ty ankety jedou,

"Odstávka služeb

Právě probíhá NEplánovaná odstávka služeb. Snad to brzy opravíme. Děkujeme za pochopení."

ted bude jedna hodina odpoledne a zatim beze zmeny :-(

Chtelo by to nejakou vlastni anketu, ale kde ji sehnat :?:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

jediný použitelný a na nikom nezávislý řešení bude takový, co pojede na tomhle hostingu, tzn. žádný podobný embedovaný s*ačky... a jaká anketa ti bude vyhovovat, to těžko říct, jedině zkoušet... nijak sem si s tim nehrál, ale tohle by nemuselo vypadat špatně (jenom tip) :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
  • Autor

To je my jasny ze anketa ktera pobezi na tomto serveru bude ta nejlepsi, ale potiz je v tom takovu najit, protoze u PHPBB fora jsou HTML stranky ulozene zvlast od tech PHP a ja si nejsem jisty zda bych dokazal anketu, ktera bezi jen v PHP souborech dostat sem do fora.

Nicmene anketa uz zase bezi, tak uvidime jestli to byl jen ojedineli vypadek, nebo bezny.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno

nebylo by od věci do nejnovější ankety doplnit možnost "žádné" - choděj sem i lidi, co žádný služby od upc nemají a celkem by mě zajímalo, kolik nás je, aspoň z hlasujících :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Já bych uvítal Slambe, kdybys zrušil ten spam, co máš nyní ve svých příspěvcích v podpisu....

Odesláno

1) jakej spam? :o

2) co má podpis společnýho s anketou? :o

ale že seš to ty a že už tady takhle spamujeme offtopic, tak si aspoň zmenšim font, ono to i vypadá líp 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Skutečně, už je to méně bijící do očí, i když i těma barvičkama bys moh' šetřit. Ale, když se Ti to líbí,...

Odesláno
1) jakej spam? :o

2) Net 1 Gb/s @ Turris RTRS01 • TV Komplet+ @ 2x Albis SceneGate 8000 • VoIP Bez paušálu @ Cisco SPA2102

Soutěž o balíček služeb CenTrio Trio+ na rok zdarma v hodnotě 13 tisíc korun -> http://centriozone.cz

nás nezajimá jaké máš předpotopní elektrodpadky a od koho a ským je používáš

Odesláno

Když mě něco nezajímá, tak to nečtu. A nemám nutkavé potřeby zveřejňovat, co mne zajímá a co ne.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague