Odesláno 11. května 2012 12 let Zdravím všechny na fóru. Marně očekávám elektronické vyúčtování, které mi jinak chodí mailem maximálně do 7. dne měsíce. Aby toho nebylo málo, tak na upc.cz nefunguje klientské centrum- podpora pomocí Kontaktního formuláře (odkaz vede cyklicky na hlavní stranu). Posílat peníze na účet bez řádného vyfakturování se mi nechce. Jsem jediný, kdo má tyto potíže?
Odesláno 11. května 2012 12 let Mně poslali vyúčtování 4.5.2012. Jinak peníze můžeš poslat bez obav, v následujícím vyúčtování se to započte. Akorát jsem zjistil, že má UPC změněné číslo účtu a jiná je i banka (dříve ČSOB, dnes RBS).
Odesláno 11. května 2012 12 let JL mají to na stránkách: http://www.upc.cz/klientske-centrum/vyuctovani/ , nové je:247273/5400 a Tvůj variabilní symbol.
Odesláno 23. května 2012 12 let Poradte, upc mi dva mesice pres me opakovane urgence nezasilo vyuctovani (ukazalo se ze ma spatne muj email,coz jsem nemela sanci zjistit). Kdyz jsem z nich konecne vyuctovani dostala, do peti dnu ho zapaltila, tak mi i pred komunikaci s operatorem vypnuli internet kvuli pozdni platbe, s tim ze je to systemem a nemohou s tim nic delat. Nevite jak v tomto pripade postupovat? Chyba je na strane UPC (nezasilani podkladu pro platbu res opakovane upominky), odmitaji ji nicmene uznat.
Odesláno 23. května 2012 12 let Bud si nechejte fakturu zasilat papírově nebo platte inkasem. Pokud fakturu nepotrebujete do ucetnictvi, nemuselo by vam tolik vadit, ze ji nemate. Pokud ano, je otazkou, zda chcete u UPC zustavat, kdyz neni schopne vcas dorucit podklad k platbe (podklad bez ktereho jako podnikatel zaplatit proste nemuzete). Jinak rozhodne nejste ojedinely pripad.
Odesláno 23. května 2012 12 let KKD neboli každá koruna dobrá. I poplatek za opětné připojení jsou peníze, které nesmrdí. Docela mi to zapadá do profilu UPC, jako firmy, o níž se rozhodně nedá říci, že je seriozní.
Odesláno 23. května 2012 12 let A na to je nejlepším řešením vypovědět smlouvu a bude spokojenost jistě na obou stranách. Jak prosté!
Odesláno 10. října 2013 11 let Nechodí elektronické vyučtování 7.8.9. měsíc 2013 nepřišlo, netuším co spusobuje tuto chybu. Platím dost velkou částku za internet jako stálí zákazník .
Odesláno 10. října 2013 11 let Tak to napiš na Klientské centrum Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.