Odesláno 11. května 2012 12 let Od 1.7. 2012 dojde (podobně jako u internetu) ke změně cen televizních nabídek Starter, Standart a Supreme, kdy cena za nabídku bude rozdělena na cenu za programovou službu a pronájem set-top-boxu, koncová cena jednotlivých nabídek včetně pronájmu STB se ale ve výsledku nemění ! naopak zřejmě půjde ušetřit, pokud namísto STB používáte CA modul a STB vrátíte. Podrobnosti o změnách najdete zde: http://www.upc.cz/o-upc/novehd/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. května 2012 12 let skvělé, konečně mi přestanou účtovat CV5000, který jsem jim vrátil už před několika lety Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 11. května 2012 12 let CableG> ale jen v pripade, ze mas podaci listek ci jiny doklad o vraceni ) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 12. května 2012 12 let No to je docela výhra, že jsem sobě i rodině vzal základní nabídku s balíčkem sport/relax za stopade napořád
Odesláno 12. května 2012 12 let V tom případě jim v šuplíku zastrčený nepoužívaný STB půjdu vrátit! Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 16. května 2012 12 let Jo, byla by to paráda. Na Eurosportu 2 poběží Euro. Pravděpodobně ale s 24 hodinovým zpozděním...
Odesláno 16. května 2012 12 let Jenže Eurosport 2 HD by měl být až od 1.7., kdežto Euro je od 8.6. do 1.7. Takže spíš než Euro to bude zajímavé až pro Olympiádu.
Odesláno 16. května 2012 12 let Jenomže pro Olmpiádu to zajímavý taky moc nebude, jenž tato bude v HD na ČT4...
Odesláno 17. května 2012 12 let Těžko se na ČT 4 vleze najednou úplně všechno, co se právě bude na OH dít.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.