Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Teď jsem se dočetl že od června UOHS zabýva zavedením poplatku za modemy a stb.Podle informací UPC hrozí pokuta 10 milionů.tak nevím jestli jse jim to nakonec vyplatí,protože plno lidí kvuli tomu odešlo ,nebo je ve výpovědích a při jejich zrátách je - 10 milionů docela dost + samozřejmě povinost poplatek zrušit,jestli k tomu UOHS dojde.

jak jsem psal dříve při zavedení poplatku za modem,že by se na to měl podívat UOHS,protože UPC je u nás monopolní kabelovka,která využívá svého dominantního postavení na trhu k zavádění polatků.

Návštěvník Katoda

Neplést si ÚOHS s ČTÚ!

Jinak pikantní na tom je, že za ČTÚ se k tomu vyjadřuje Malina. :) Je to samozřejmě shoda náhod, ale někoho by mohlo i napadnout, že může jít o vyřizování účtů. :D

Upraveno uživatelem Návštěvník

Já tedy nejsem zastáncem těch bafuňářů na UPC, ale realita je taková, že oni přece deklarují (UPC), že každý, kdo nesouhlasí s poplatky - zvýší se jim cena - drastické to fakt ale není - od příštího roku se vám zdvihne cena nejen potravin a navíc se sníží realná mzda, což jsem zvědavý, kdo tohle bude prošetřovat (což se skutečně týká těch, co "žijou" ze slev), může bez sankcí okamžitě vypovědět smlouvu, vrátit zařízení a šmytec.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník lejno
Teď jsem se dočetl že od června UOHS zabýva zavedením poplatku za modemy a stb.Podle informací UPC hrozí pokuta 10 milionů.tak nevím jestli jse jim to nakonec vyplatí,protože plno lidí kvuli tomu odešlo ,nebo je ve výpovědích a při jejich zrátách je - 10 milionů docela dost + samozřejmě povinost poplatek zrušit,jestli k tomu UOHS dojde.

jak jsem psal dříve při zavedení poplatku za modem,že by se na to měl podívat UOHS,protože UPC je u nás monopolní kabelovka,která využívá svého dominantního postavení na trhu k zavádění polatků.

Kdo využívá služeb UPC, tak rozhodně kvůli 49Kč nebude rušit smlouvu. Navíc spousta klientů má zvýhodněnou cenu a hlavně kam by šli? K O2 s jejich mizérií? Nebo kam jinam? To je nesmysl.

Právě... Není kam jít! A UPC toho využívá. Chovají se tak, jak se chovají, protože moc dobře vědí, že lidé nemají v podstatě na výběr a jsou více méně nuceni jejich služby odebírat, i když je kultura a slušnost pro UPC cizím pojmem. Chybí tu konkurence - a tím nemyslím nějaké malé kabelovky na Moravě nebo O2, jehož služby jsou de facto produktová past. Proč v kabelovce není u nás stejná konkurence jako u satelitu? Tam je těch možností alespoň několik. Tady? Ve velkoměstě sotva. UPC koupilo Karneval, jedinou větší konkurenci, a teď se směje, protože trh má pro sebe. A těch 10 milionů pokuty? To je leda tak k smíchu, když za rok vydělají nespočetněkrát více. Takové "kauzy" by to chtělo častěji. UPC potřebuje jediné - dostat pořádně do držky. A bral bych to od vedení dolů.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník lejno

Účtovat si za pronájem zařízení je naprosto legitimní. A že to dřív nebylo, to je pochopitelná věc, protože pokud dostal STB každý klient automaticky, tak nemělo smysl to oddělovat od platby za službu. Dneska má ale spousta lidí koupený CAM a STB nevyužívá, takže je logické, že nějaký rozdíl oproti těm, co mají STB v pronájmu, být musí.

Návštěvník david3434

Bydlím 30 let na menším sídlišti,kde ještě kabelovku zavedl Karneval a provozoval ji.Pak došlo k tomu že Karneval koupil UPC.Protože zde bydlím od mala tak znám v podsatět 99% lidí kteří zde bydlí což je 132 bytů.Schválně jsem si pro sbe udělal malý průzkum jak je tedy s tou kabelovkou a tím že lidem nevadí to zvýšení a že většina používa CAM.Když začnu u nás v baráku tak z 11 bytových jednotek za poslední 3 měsíce odešli od UPC všichni mimo nás a ještě mladý rodiny,která se sem teď přestěhovala a využívá kabel 2 měsíc.Jinak 4 byty si před časem koupily satelit 2 přešly k O2 a 3 využívají DVB-T.Ale za dob Karnevalu a v začátcích UPC využívaly kabel všichni.Takže jen u nás v baráku je viditelný pokles.A celkově na sídlišti využívá UPC z 132 možných pouze 23 bytů.A znich ani jeden pře CAM.I když vím že UPC má mnoho klientů tak je za poslední rok vyditený pokles o více jak 6% tedy 40tisíc a bude pokračovat.Jinak s lidma se kterýmá se stýkám a mnozí mají kabel od UPC.protože u nás ve městě v podstatě neexistuje konurence v kabelovce většina ani neví co CAM je a ty kdo to vědí tak nevidí důvod pro využívání.Takže já neznám nikoho bez settopboxu.

Návštěvník lejno

U tebe v domě je možná pokles, jinde je zase nárůst (třeba co se týká připojení k internetu), takže s úvahami o celkových číslech klientů nemá smysl spekulovat. V každém případě se každý člověk může svobodně rozhodnout, zda-li bude nebo nebude služeb UPC využívat.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...