Odesláno 14. července 2012 12 let Nevím jestli to dělají jinde lépe, ale třeba rychlost internetu 120Mbps neměli v době zavedení v ČR v síti UPC ani klienti stejné sítě v sousedním Rakousku. Takže tak
Odesláno 14. července 2012 12 let Nevím jestli to dělají jinde lépe, ale třeba rychlost internetu 120Mbps neměli v době zavedení v ČR v síti UPC ani klienti stejné sítě v sousedním Rakousku. Takže tak A zase to stáčíš jinam. Já mám KABELOVOU TELEVIZI. Já mluvím o TELEVIZI. Jen tak mimochodem, když se mrkneš na ten kabel Deutschland, budeš mluvit jinak. ..........a to, co bylo kdysi, někdy dříve? Dneska je dneska. (i když bohužel, někteří jedinci žijí z minulosti a v minulosti) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. července 2012 12 let Já beru UPC jako celek, tj. poskytovatele triple služeb. A srovnávat jenom televizní trh v ČR s jiným státem je mimo, protože tady je podstatně menší kupní síla a i počet obyvatel.
Odesláno 14. července 2012 12 let Ty se prostě na ten Kabel Deutschland nepodíváš, viď ? A pořád budeš mlít to svý. kdyby jsi se tam podíval, asi by to byl pro tebe šok - a musel bys hodně tvých mouder přehodnotit. Chápu, ne každý na to má. Tak se dál chláchol perfektností české (specielně české) UPC - a dál se tu ztrapňuj. tvůj problém protože tady je podstatně menší kupní síla a i počet obyvatel.Co má tohle společného s kvalitou a přístupem společnosti k zákazníkům, to tedy netuším Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. července 2012 12 let Až budu bydlet v SRN, tak si jistě tamní státní podnik jako poskytovatele služeb objednám a vyjádřím se ke kvalitě. Ale zatím to není aktuální
Odesláno 14. července 2012 12 let Aha, takže už ani nesmíme porovnávat služby u nás a jinde ve vyspělých státech, s kterými dokonce hraničíme. To se pak nedivím, když máš k tomu takový postoj, že jseš maximálně spokojený. jak tak koukám, tys byl i maximálně spokojený i v časech, kdy v samožkách byly hromady konzerv, u řezníka prázdné háky . No nic. alespoň jsme se lépe poznali Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. července 2012 12 let Porovnávat můžeme cokoliv, ale je jaksi potřeba pak porovnat všechno a v celkovém kontextu, nikoliv vypíchnout jenom jednu věc.
Odesláno 14. července 2012 12 let Porovnávat můžeme cokoliv, ale je jaksi potřeba pak porovnat všechno a v celkovém kontextu, nikoliv vypíchnout jenom jednu věc. To by jsme mohli. Jezdím tam velmi často a také tam nakupuji ošacení, boty a také potraviny.( Si tam připadám už jako doma.) Je to levnější, kvalitnější, ...... Takře porovnání by bylo aso dobré. Ale radši to nechtěj Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. července 2012 12 let Tomus má pravdu, už toho nechte. Aspoň vy rozumnější. S někým, třeba se mnou, se nemá cenu hádat. Já si také melu stále svou, že UPC Basic za 1 Kč není až tak výhodný jak vypadá, nebo že si myslím, že UPC má náklady (rozumněj na pořízení STB a modemů) spočítané a hlavně započtené do příjmů (rozumněj do cen) už dávno. No a hádat se se mnou je prostě zbytečné plýtvání bity, byty a stejně tak i energie nutné k jejich uchování a přenosu.
Odesláno 15. července 2012 12 let Já bych to uzavřel tím, že UPC poslední 2 roky na TV více méně kašle a věnuje se už především internetu. A názory Elnc, že nelze porovnávat, radši komentovat nebudu... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.