Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jde mi o princip, ne ze by mne tych par korun polozilo na lopatky ... bohuzel jsem nebyla informovana, jinak bych se s UPC jiz davno rozloucila a neresila to az po tom, co mi prijde faktura (opetovne) s navysenou cenou ... u TV si muzu vybrat jineho poskytovatele v lokalite, s internetem je to horsi, proto jsem navyseni sumy za internet presla (taky bez predosleho oznameni na mail, postou, sms) bez nejakeho brblani ...

Odesláno

Kdo si koupil svůj CAM a set-top-box vrátil, tak naopak 49Kč ušetřil. Takže pro něho je to jednoznačně přínos.

Odesláno

Já bych to ušetřením nenazval. Před tím jsem měl STB zadarmo, a teď jsem "ušetřil", protože si koupím vlastní?

Zvlášní logika. Opravdu nechci slevu zadarmo.

To je jako když pivo, které stojí 10,-, já kupuji "levně" za 15,-, protože jiní ho klidně koupí za 25,-.

To jsem vlastně 10,- korun ušetřil a můžu si skoro koupit dvě. :)

Odesláno

Kdo nemá STB ani pronajatý CAM, tak navýšení ceny nepoznal, což je i můj případ, takže si nemám na co stěžovat.

Odesláno

No však není všem dnům konec. Ještě určitě nějaký poplatek vymyslí, např. za to, že mohu svůj CAM provozovat v jejich síti a podobně.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Ať si klidně vymyslí cokoliv, to je jejich právo. A moje právo je zase vypovědět smlouvu, pokud naznám, že UPC není pro mě výhodná služba :-)

Odesláno
  • Autor

Cena se u TV zvedla pouze tem co maji nejakou slevu, protoze sleva je pouze na tv nabidku a ne na pristroj.

U tech co zadnou slevu nemaji, se cena konecna cena za TV a STB nemeni.

Pokud se zmenou ceny nesouhlasite mate moznost okamzite ukoncit sluzbu, bez saknci a vypovedni lhuty.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Dneska vysel v deniku MF Dnes clanek o UPC:

upc-noviny.jpg.a6fdb817558e4a158b2f34d02ae61c62.jpg

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Díky, já to četl ráno na webu: ekonomika.idnes.cz/upc...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague